LIFESTYLE

Fostul Ioanei Năstase zice că a bătut-o soțul din cauza lui! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

A doua zi după Sfântul Ion, când Ioana Năstase tocmai ce apucase să își ridice în slăvi soțul, cum că nu ar fi gelos, s-a iscat urgia.

A cincea doamnă Năstase a sunat la 112 ca să ceară ajutorul poliției, după ce primul număr 1 din istoria ATP i-ar fi aplicat o corecție fizică, după o ceartă care ar fi degenerat.

Ioana ar fi așteptat poliția încuiată în baie și tremurând de frică, apoi ar fi părăsit locația, dar fără să facă plângere, pentru că, a declarat ea ulterior, nu vrea să-i facă rău și că-l respectă. Plângere care i-ar fi făcut mari probleme fostului sportiv, cu o condamnare cu suspendare la activ.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ilie, înjurături la adresa fostului

Cel puțin, așa susține milionarul Nick Rădoi cu care Ioana ar fi avut o relație mai demult și pe care Ilie Năstase l-ar fi înjurat la un moment dat pe Facebook, când acesta i-ar fi comentat soției lui la o poză.

Nick Rădoi este convins că din cauza lui ar fi pornit scandalul din familia Năstase. „De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei.

Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor.

Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, spune Nick Rădoi în ziarul Click.

 

 

 

 

Comentarii: