LIFESTYLE

Fotbalul în doliu! Coronavirusul l-a ucis pe legendarul Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real

Pandemia de coronavirus a făcut primele victime și în România. Iar la scară planetară, lucrurile par să fi scăpat de sub control. În Italia se moare cu sutele pe zi, iar în Spania, virusul ucigaș a atacat și la nivel înalt.

Aseară, fiul lui Lorenzo Sanz a anunțat că fostul președinte la Real Madrid între anii 1995-2000 a murit, după ce fusese infectat cu Co-Vid 19. Lorenzo Sanz fusese internat la începutul săptămânii într-un spital din Madrid, iar aseară a pierdut lupta pentru viață.  Președintele care a readus Cupa Ligii Campionilor în vitrina Realului după o pauză de 20 de ani suferea de diabet, dar și de unele afecțiuni respiratorii spune presa iberică.

Citește și: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

Simbolul Italiei, infectat cu Co-Vid 19

O altă veste a făcut înconjurul lumii. Fostul căpitan al naționalei Italiei, simbolul ultimilor ani, Paolo Maldini, a ieșit pozitiv după testul pentru coronavirus. Mai mult, până să fie izolat, legenda lui AC Milan și a squadrei azzura l-a infectat și pe fiul lui Daniel, atacant la milanezi.

Un alt fotbalist de la Juventus, Paolo Dybala, a aflat că este infectat, dar și că i-a dat virusul și iubitei lui. Dybala este al treilea fotbalist al lui Juve bolnav, după Blaise Matuidi și Daniele Rugani.

 

Comentarii: