HOROSCOP

HOROSCOP 23 martie 2020

Berbec Munceşti cu sârg, concentrat la un proiect ce necesită un consum imens de energie şi de atenţie. Eşti conştient că numai de implicarea ta depind, la final, şi rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor începute. Eşti mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit ai fi dacă ai vedea că şi ceilalţi direct implicaţi privesc la fel de serios această muncă. Ar fi obositor să duci în spate tot greul, de aceea cel mai dificil e să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă, la fel de interesaţi de roadele finale ale acestui efort. Nu merită să munceşti doar tu, dar nici să pasezi totul altora.

Taur
Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

Gemeni
Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns menit să alunge o stare de nesiguranţă şi stres din viaţa ta. Indiferent cum sună concluzia mult aşteptată, o primeşti ca pe o eliberare, pentru că, cel puţin de acum înainte, vei şti mai clar pe ce poziţie te afli şi încotro mergi. Nu ai putea continua ceva fără o direcţie mai precisă, ca atare primeşti vestea de azi exact ca pe soluţionarea de care aveai nevoie pentru a te detaşa de toate, pentru a închide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct şi de la capăt, mult mai liniştit!

Rac
Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Citește și: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu
E o plăcere să ţi se recunoască meritele, ceea ce te motivează şi mai tare să arăţi de ce eşti în stare! Este posibil chiar să fii nevoit să apari în faţa unei comisii sau a unui public pentru a-ţi face cunoscute opiniile şi o vei face cu talent. Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci ia-ţi inima în dinţi şi bate la uşile potrivite. Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în faţa unor noutăţi optimiste iar telefonul va suna toată ziua, ca la gară!

Fecioară
Cariera ta poate cunoaşte azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Ai toate motivele să fii fericit şi mândru de tine însuţi, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici şi când observi respect, admiraţie şi apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tăi, e şi normal să te umfli un pic în pene. Ai de ce să fii lăudat şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns prin forţe proprii, ceea ce te motivează să urci şi mai sus.

Balanță
Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

Scorpion
Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Citește și: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Intuiţia ta e ascuţită, multă lume o apreciază, deoarece reuşeşti să presimţi imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puţin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Capricorn
Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aştepţi un anumit răspuns merge defectuos, şi se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ţi dea notă proastă. Tu nu te simţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupţi pentru poziţia ta şi să nu te laşi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu ştiu decât s-o facă pe durii şi, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influenţă asupra ta. Ridică-ţi capul, lasă teama sau umilinţa la o parte şi luptă pentru drepturile tale. Nu îţi sunt cu nimic mai presus!

Vărsător
Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aştepţi un anumit răspuns merge defectuos, şi se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ţi dea notă proastă. Tu nu te simţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupţi pentru poziţia ta şi să nu te laşi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu ştiu decât s-o facă pe durii şi, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influenţă asupra ta. Ridică-ţi capul, lasă teama sau umilinţa la o parte şi luptă pentru drepturile tale. Nu îţi sunt cu nimic mai presus!

Pești
Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

sursa: acvaria.com

 

 

 

Comentarii: