LIFESTYLE

”Fulgy e arestat!”! Anunțul-șoc a fost făcut chiar de Ioniță de la Clejani!

După ce s-au sucit, s-au învârtit, încercând s-o scalde că n-ar fi fost chiar atât de grav ce a făcut fiul lor, ba că Fulgy doar s-ar fi promovat agresiv, nu neapărat că s-a drogat, după modelul Snoop, Clejanii au cedat și au recunoscut.

Băiatul lăutarilor a fost săltat de Poliție în noaptea de duminică, 6 iunie. Iar în comunicatul organelor, era specificat clar că plângerea făcută la adresa lui Dan Manole Constantin Fulgeraș îl avea ca autor pe tatăl său, Ioniță de la Clejani.

De asemenea, din cauza comportamentului agresiv, fiul Clejanilor a fost transportat ulterior la spitalul Obrejia, pentru consult și îngrijiri de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Viorica aruncă pe iubitele lui Fulgy

Inițial, Ioniță a negat vehement că și-ar fi turnat fiul. Sau că s-ar afla în custodia organelor, la psihiatrie. Ba chiar a cerut ajutorul statului în problema lui Fulgy.

Însă acum a dat cărțile pe față: ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce, Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt!

Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși, va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

După scenariul deja consacrat în cazul Margheritei, Viorica a luat și ea cuvântul, încercând să arunce întreaga vină pe anturajul prost al fiului său.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

 

 

Comentarii: