HOROSCOP

Horoscop 11 iunie 2021

Berbec Azi e bine să-ți păstrezi cumpătul, chiar dacă abia aștepți să spui ce crezi despre anumite persoane cu autoritate. Dacă cineva îți ține isonul în chestiunea respectivă, fii cu băgare de seamă, că doar un mic imbold îți trebuie ca să spui fără reținere ce ai pe suflet. Prietenii îți stau la dispoziție, așadar cheamă-i să te sfătuiască înainte.

Taur
Azi ești foarte determinat de cum începe ziua și vrei să termini repede sarcinile. Îți faci planuri amănunțite, consulți pe toată lumea și nu-ți scapă niciun detaliu. Se poate să ai anumite probleme cu unii oameni care nu fac lucrurile în ritmul tău. Dar ai răbdare, asculți și creezi armonie în situațiile tensionate.

Gemeni
Are loc o intensificare a comunicării din partea tuturor, fapt care te surprinde chiar și pe tine. „Păi, cum?”, te întrebi, „Nu eram eu maestrul de ceremonii?”. Până una, alta, ai nevoie să-ți găsești ritmul și o să dureze ceva. E cam ciudat pentru tine, care ești mereu în mișcare, mereu inițiatorul acțiunii oriunde te-ai afla.

Rac
Ești cuprins de visare. Cele mai seci proiecte prind culoare ieșind din mâinile tale. Te simți nemaipomenit. Cei din jurul tău nu se mai satură de prezența ta. Grija care îți stă în fire se mută în planul secund, fiind înlocuită cu aceste noi trăsături de condei pe care le dai ideilor tale.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

 

Leu
E o zi specială pentru tine, are loc un eveniment important, se întrevede o promovare sau tu îți deschizi noi uși de dezvoltare profesională. Parcă totul se întâmplă așa, deodată, iar tu știi exact ce ai de făcut. Totuși, ești mai precaut ca de obicei și chiar tu te miri de tine însuți. E doar o stare trecătoare, așa că mergi înainte!

Fecioară
E clar, azi trebuie să muncești mai mult ca să obții ceea ce vrei. Însă nu te îngrijora, vei vedea cum se vor aduna aliați de peste tot. Dacă treci peste obstacolele de comunicare de la început, o să vezi cum lucrurile se așază încet, dar sigur. Tinzi să-ți faci griji înainte ca lucrurile să se întâmple.

Balanță
E timpul să iei o hotărâre într-o chestiune dezbătută aprig împreună cu partenerul. Vrei să fii diplomat, să nu superi pe nimeni, dar vezi și tu că nu mai merge așa. Un sfat ar fi să discuți cu cineva care nu e implicat în situație, poate îți oferă ceva perspectivă. Chiar și așa, tot stai bine, nu e nimic de nesoluționat.

Scorpion
Azi să nu te supere nimeni, că nu ești dispus să faci concesii. Nu-i nimic, fiecare dintre noi mai are zile din astea. Important e să stai departe de polemici, pe cat se poate. Ai multe de pus la punct, iar asta te poate ține ocupat suficient cât să-ți mai revii. Dacă te concentrezi pe munca ta, poți avea mici reușite care, adunate, te aduc mai aproape de obiectivele tale.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător
Ești dornic de aventură și de noutate. Răsfoiești pliante sau construiești în minte tărâmuri de vis cu ape limpezi și numai la asta te gândești iar și iar. Ai vrea să începi colaborări noi, să iei parte la proiecte îndrăznețe, să scapi de rutina care te înconjoară. Ai toate șansele de partea ta, chiar dacă nu îți va înțelege toată lumea entuziasmul.

Capricorn
Parafezi înțelegeri, stabilești contracte și negociezi cum vrei să decurgă lucrurile. Ești pe cai mari, ziua îți e marcată de sentimentul împlinirii profesionale. Nici pe planul sentimental nu stai rău și ai putea să duci relația la un alt nivel. Asta dacă ești într-o relație de lungă durată, altminteri ai șansa să te lămurești cum stau lucrurile, pentru că ești într-o dispoziție propice.

Vărsător
Azi ai parte de un succes neașteptat, mai ales că tinzi să fii pesimist în privința șanselor tale sentimentale. Poate fi un semnal de la persoana pe care o placi din umbră sau îți iei inima în dinți și faci tu o declarație. Vezi și tu cum faci, mai ales că ziua de azi pare destinată înfiripării relațiilor sentimentale.

Pești
Parcă nimeni nu te înțelege cum ai dori, iar necazurile se țin lanț sau așa le percepi tu. Stai fără grijă, situația nu este atât de neagră. O să-ți dai singur seama pe parcursul zilei, când prietenii și rudele îți vin în întâmpinare să-ți ridice moralul. Tinzi să devii negativist cu ușurință când ceva nu funcționează din prima, dar te și redresezi repede la primele semne de îmbunătățire.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: