LIFESTYLE

Gabriel Cotabiță, la spital din cauza unui AVC?

Îndrăgitul cântăreț a fost internat săptămâna trecută, după ce, conform tabloidelor, s-a simțit brusc rău și n-a mai putut să se țină pe picioare.

Inițial, Gabriel Cotabiță a pus totul pe seama epuizării, lucrând foarte mult la un nou proiect muzical.
Medicii l-au oprit în spital, au investigat și l-au monitorizat 24 de ore din 24. Iar concluzia a fost una care le-a dat fiori apropiaților lui Cotabiță.

”Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au spus surse medicale pentru impact.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialișt

S-a trezit din comă

Admiratorii cântărețului s-au îngrijorat văzând că acesta a dispărut câteva zile fără urmă de pe rețelele de socializare.
Și nimeni nu-i poate condamna, în condițiile în care Gabriel Cotabiță a trecut prin multe cumpene în ultimii ani.

În urmă cu șase ani, artistul a suferit un infarct și a stat săptămâni în șir în comă, fără ca cineva să-și imagineze că el se mai poate trezi. Însă ca prin minune, Cotabiță și-a revenit și chiar s-a recuperat destul de bine, reluându-și în limita posibilităților, activitatea muzicală.

Iar la începutul anului, Cotabiță a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. „M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a spus artistul atunci pentru impact.ro

 

 

 

Comentarii: