HOROSCOP

HOROSCOP 14 octombrie 2021

Berbec Începutul zilei este unul favorabil pentru proiectele tale; poate fi vorba de un venit suplimentar sau de mână de lucru proaspătă. Nu te grăbi cu deciziile. Ai putea fi tentat să acționezi fără a lua în calcul toate consecințele. De asemenea, pe lângă reușitele din planul profesional, te vei bucura și de câteva pe planul personal – vizita cuiva drag, un eveniment sau, cine știe, poate un nou membru al familiei.

Taur
Problemele de sănătate încă nu îți dau pace și ești cât pe ce să amâni planurile pentru săptămâna asta. Mergi la medic și preocupă-te exclusiv de sănătatea ta. Familia și prietenii îți sunt alături și te suplinesc ori de câte ori este posibil. Pot apărea tensiuni la locul de muncă; gestionezi situația cu calm și responsabilitate.

Gemeni
Vei începe ziua stângaci din cauza încercării de a face mai multe lucruri deodată. Încearcă să fii mai organizat, să îți gestionezi bine timpul și să îți respecți, pe cât posibil, agenda. În planul financiar, riști să suferi ceva pierderi în urma unor tranzacții neinspirate. Ia în calcul toate aspectele situației înainte de a decide, gândește ierarhic și sistematic tot ce ai de făcut.

Rac
Chiar dacă ai traversat o perioadă mai neplăcută, ziua de azi pare a fi una foarte productivă. Ai câteva întâlniri programate pentru azi, urmând ca la finalul zilei să te relaxezi cu prietenii și familia, fie afară, în aer liber, fie într-un restaurant deosebit, fie chiar într-o mică escapadă în afara orașului.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Dimineața este momentul excelent pentru relația de cuplu, pentru că ești creativ, romantic și ai o stare de spirit excelentă. Persoana iubită se simte răsfățată și dorește să petreacă mai mult timp în prezența ta. Acest lucru te încurajează și-ți dă putere și entuziasm în tot ceea ce faci.

Fecioară
Este nevoie de mai multă atenție asupra problemelor de acasă, așa că, pentru a le face față, trebuie să fii cât mai relaxat și să iei lucrurile cu calm. Nicio problemă nu se rezolvă corect în grabă. Dacă e nevoie, ia-ți câteva zile libere, pentru a rezolva tot ceea ce e de rezolvat.

Balanță
Rămase de zilele trecute, starea de bine și energia pozitivă îți vor caracteriza și ziua aceasta. Reușești să transmiți și celor din jur ceea ce trăiești. Aduci cu tine o stare generală de bine pe care o insufli persoanelor cu care vii în contact. Acest lucru se datorează și faptului că ești o persoană sociabilă și prietenoasă. Să ai grijă la excesele de orice fel.

Scorpion
Ziua începe într-un ritm lent și ai impresia că nimic nu își poate da energie astăzi însă lucrurile nu stau chiar așa. Apare, pe parcursul zilei, o persoană care te motivează cu adevărat și îți dă energie să realizezi totul cât mai bine și cât mai organizat. Acea persoană poate fi un prieten apropiat sau o persoană pe care o placi de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător
Învață câte o lecție din toate problemele care ți se ivesc și nu face o dramă din ele. Ai mai mult de câștigat dacă le faci față cu mult curaj, decât dacă te întristezi și pui la suflet tot ce se întâmplă. Ziua de astăzi te găsește îngândurat asupra unor probleme mai vechi, dar nu e un motiv de îngrijorare, pentru că toate acestea se vor rezolva rapid.

Capricorn
O tranzacție mai veche revine cumva în prezent și îți dă de gândit, deși la momentul respectiv nu ți se păruse prea importantă. Analizează din nou circumstanțele tranzacției. Ai o doză ridicată de stres și agitație încă de la începutul zilei, care se pare că va persista. Ia lucrurile pas cu pas și nu te pripi, ai timp suficient pentru a analiza în profunzime.

Vărsător
Astăzi, vei face o călătorie în interes de afaceri și te vei întoarce acasă cu o reușită mare. Vei obține ceea ce urmăreai să obții și vei avea parte numai de laude. Acasă te așteaptă persoana iubită cu o surpriză la care nu te așteptai. Este o zi bună pentru toate aspectele.

Pești
Oferă-i încredere persoanei iubite și lasă-i libertatea pe care și-o dorește. Dacă îi îngrădești libertatea, o vei îndepărta, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Pe lângă timpul pe care-l petreceți unul cu celălalt, permiteți-vă și puțin timp separat. De cele mai multe ori, acest lucru apropie partenerii și mai mult.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: