LIFESTYLE

Gabriela Firea, dezvăluiri în premieră: „Au lansat mai întâi zvonul că am plecat de acasă pentru că mă bătea Florin, apoi că am cancer!”

În primele zile ale anului, un zvon creea vâlvă mare şi era propagat cu repeziciune uimitoare în media: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este grav bolnavă. Iar în scurt timp, zvonul a prins contur de adevăr: Gabi Firea s-a operat de sărbători la colon şi are mari probleme de sănătate!

Însă pe reţelele de socializare au apărut variante dintre cele mai şocante pentru că dincolo de orice, politicianul şi primarul Firea este om, o femeie tânără care are de crescut doi copii mici. Chiar oameni din primărie au aruncat în reţelele de socializare informaţia cum că primăriţa îşi va delega atribuţiile oficiale şi va lipsi o vreme, timp în care se va trata în străinătate de cancer!

Citeşte şi: Ce trebuie să faci pentru a avea o viaţă sănătoasă: Specialiştii ne spun totul

Operată de trei ori, urmează a patra intervenţie

Adevărul este, spune chiar Gabriela Firea, că a trecut prin momente cumplite. Soţul ei, primarul din Voluntari Florentin Pandele, a fost cel care a împins-o de la spate să lase totul şi să îşi controleze sănătatea.

„Eu am aflat abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună «mă doare». M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic.”, mărturiseşte Pandele într-un interviu exclusiv pentru România TV.

Din decembrie şi până astăzi, Gabi Firea a fost de trei ori pe masa de operaţie, ultima dată în martie. Urmează cea de-a patra intervenţie la colon, iar Pandele are un mare of. Că nu reuşeşte să o ţină acasă.

Din dorinţa de a pune capăt bârfelor, primăriţa s-a dus la serviciu chiar şi cu perfuzia. „Nu aveam ce să ascund, eu nu am ascuns nicio secundă că m-am simţit în ultima vreme rău, că am încercat mai multe variante de tratament, că am încercat mai multe cure alimentare, că am eliminat o serie de alimente din hrana de zi cu zi… Şi deşi eu am spus mereu, totul, în continuare vin prieteni şi îmi zic că am o boală incurabilă”, spune fosta vedetă de televiziune, pe un ton egal, liniştită, susţinută pe după umeri de soţ.

I-au scos o sârmă de 3 centimetri din intestin!

Noi iertăm tot ceea ce s-a spus şi ne cerem şi noi iertare pentru greşelile noastre”, intervine Pandele în discuţia cu Ioan Korpoş, realizatorul România TV. Şi nu le cer celor care o „faultează” pe Gabi constant, colegi de partid sau adversari politici, să se oprească.

Gabriela Firea nu vrea funcţia nimănui şi nu vânează nu ştiu ce posturi, acum vrea doar să aibă parte de linişte şi să îşi rezolve problemele de sănătate. Se recuperează incredibil de bine, dar a trecut prin clipe cumplite.

Pandele dezvăluie că la operaţia din ianuarie, Gabrielei Firea i s-a scos o sârmă de trei centimetri! Iar înainte de a treia operaţie, spune că atunci mai mulți prieteni au închiriat un avion pentru a o duce pe Gabriela Firea la o clinică din străinătate, dar aceasta a refuzat.

„În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: «Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem». Dar primăriţa a refuzat.

Citeşte şi: Avertisment dur al unui celebru nutriţionist: Alimentul ‘OTRAVĂ’ pentru organism

Zvonuri că a bătut-o Pandele!

Şi chiar dacă niciodată nu a existat prin tabloide sau pe la emisiunile de scandal vreo bârfă cum că în paradisul Firea-Pandele sunt necazuri, iată că la urechile celor doi au ajuns ce se spunea prin târg. Că dispariţia edilului-şef al Capitalei din viaţa publică ar fi cauzată de… violenţa domestică, un plan de dezinformare, este convinsă Firea, pus la cale de oameni din politică.

Prima dată au lansat zvonul că am plecat de acasă, că Florin a fost violent cu mine şi cu copiii şi că am plecat de acasă… Apoi că el a plecat de acasă, ne-a bătut şi a plecat… În primul rând, Florin nu că nu m-a atins, cum se spune popular, nici cu o floare, dar nu am avut nici tensiuni, nici discuţii, vreun motiv…”, povesteşte fosta prezentatoare a Observatorului.

Comentarii: