LIFESTYLE

Gata! Simona Halep i-a spus ”Da” lui Toni Iuruc, cum petrec invitații

În aplauzele invitaților, într-un decor de vis, cu flori albe, Simona Halep a pășit astăzi la brațul lui Toni Iuruc în fața primarului Constanței. Fosta campioană a purtat o rochie superbă, nude, însă cel mai frumos accesoriu a fost zâmbetul larg, din toată inima, semn că Simona este tare îndrăgostită.

”Cetățeană Halep Simona, de bună voie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Iuruc Apostol Gabriel?” a fost clasica întrebare a autorității. Iar Simona a răspuns clar: ”Da!”.

Au urmat confetti și din nou aplauze, pe fondul muzical al piesei ”Felicita”, a Rominei și lui Al Bano.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Iohannis, invitat la petrecere

Petrecerea se ține acum la un local de lux din Mamaia, patronat de nașii Simonei și ai lui Toni, locul unde cei doi soți s-au cunoscut. Și deși s-a spus că celebra sportivă le-ar fi cerut invitaților să nu-și ia telefoanele la eveniment, tatăl Simonei, Stere Halep, a negat lucrul acesta, spunând că nu au nimic de ascuns și nici vorbă de așa ceva.

Printre numele importante care au sosit la cununia jucătoarei de tenis se numără Ilie Năstase, Ștefan Bănică, George Cosac sau Florin Segărceanu. Și nume importante din fotbal sunt prezente: Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu, dar este așteptat la petrecere însuși președintele Klaus Iohannis.

 

 

 

Comentarii: