LIFESTYLE

Gerard Pique o duce pe Shakira la tribunal! A pornit ofensiva cu avocații

Cea mai bună apărare e atacul. Iar dacă Gerard Pique nu știe asta, nimeni nu mai știe.  Așa că după ce s-a repliat puțin după ce a explodat bomba despărțirii dintre el și mama copiilor săi, fotbalistul Barcelonei a apelat la avocați.

Și deși amândoi dețin averi colosale, au proprietăți din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, și până în New York,Punta del Este sau Bahamas, nu pe asta s-ar certa Gerard Pique și Shakira.

Cântăreața vrea să se mute la Miami, acolo unde are o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro. Și, potrivit Marca, Shakira i-ar fi transmis asta și lui Gerard Pique căruia i-a spus că e e liber să-și viziteze oricând copiii. Dar fotbalistul spaniol nu s-a împăcat cu ideea, scrie sportbull.ro

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Fotbalistul Barcei nu vrea ca băieții lui să plece din orașul în care au crescut și au mers la școală. Spaniolul se opune ca cei doi băieții ai săi să mute în SUA și o va duce pe Shakira în instanță, invocând probleme de adaptare.

Gerard Pique a apelat la casa de avocatură care s-a ocupat și de divorțul fostei jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario.

De asemenea, Shakira ar mai avea și un alt motiv decât acela că nu are prieteni în Barcelona ca să fugă de Catalunya. Fiscul spaniol este pe urmele ei de câțiva ani, iar vedeta nu mai dorește să trăiască într-un ”mediu ostil”.

 

 

 

 

Comentarii: