LIFESTYLE

Răsturnare de situație! Brigitte și Pastramă divorțează că așa vrea afaceristul?

După trei ani de mariaj, Brigitte a făcut un anunț care nu a surprins totuși. Vedeta și Florin Pastramă au ajuns la divorț, iar fosta nevastă a lui Ilie Năstase a lăsat să se înțeleagă că ea a pus punct relației.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click!.

Cu toate astea, adevărul ar fi altul. Și anume că cel care a decis să termine mariajul ar fi fost, de fapt, Florin Pastramă. Afaceristul ar fi luat foc după ce a aflat că Brigitte s-a îmbrăcat provocator și a ieșit la masă cu fostul ei soț.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecată. Că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare… Deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?„, a scris Brigitte în mediul online.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…).

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă„, a fost mesajul ciudat al lui Brigitte pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

 

 

 

 

Comentarii: