HOROSCOP

HOROSCOP 3 iulie 2022

Berbec Chiar dacă aveți deocamdată doar câţiva bănuţi economisiți, aceştia vor face pui în cel mai scurt timp. Vă mențineți moralul și vitalitatea bune, căci micile probleme de sănătate dispar repede.

Taur
Nu faceți investiţii fără să consultaţi un profesionist, altfel riscați să risipiți micile economii pe care le-ați făcut cu atâta trudă! Nu uitați de membrii familiei, căci și aceștia au nevoie de dumneavoastră!

Gemeni
Scurtele întâlniri și nopţile pline de pasiune vi se potrivesc perfect, dar nu aveți nicio dorință să vă implicați într-o relaţie mai profundă. Evitați să vă faceți cunoscute nemulțumirile în legătură cu partenerul de viață.

Rac
Munciți pe rupte, căci salariul este direct proporțional cu munca depusă şi cu abilitățile pe care le aveți. Nu vă plac laudele, știți că valoarea dumneavoastră vă este recunoscută dacă sunteți tăcut.

CITEEȘTE ȘI: Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Leu
Înregistrați progrese semnificative în ceea ce privește munca, fiindcă vă concentrați doar asupra treburilor mai importante, furnizând toate informațiile necesare. Este posibil să vă confruntați cu o situație mai neplăcută la locul de muncă.

Fecioară
Aveți grijă la cheltuieli, să nu vă împrumutați şi să vă destabilizați bugetul. Proiectele pe termen lung de la locul de muncă sunt pe cale să fie finalizate, ceea ce vă face să deveniți agitat. Sunteți foarte productiv pe toate planurile.

Balanţă
Veți face un adevărat tur de forţă în munca depusă, ceea ce va atrage invidia celor din jur şi vă va izola de restul echipei. dar veți avea parte de recompense nebănuite, ceea ce va face să merite tot efortul depus.

Scorpion
Sunteți nevoit să plecați destul de des în delegații, ceea ce îi va trezi unele suspiciuni partenerului dumneavoastră. Dar, ce să vedeți, când vă întoarceți cu mici cadouri şi îi jurați loialitate se înmoaie complet.

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Săgetător
Ar fi fost bine să nu vă fi culcat pe-o ureche când ați avut succes, ar fi fost bine să vă fi făcut provizii, să anticipați zilele proaste care vor urma. Achizițiile din ultimul timp v-au afectat puțin bugetul, de aceea încercați să completați ceea ce ați cheltuit.

Capricorn
Înregistrați de câteva zile stagnări pe care nu vi le permiteți, dar începeți să aveți momente bune de inspirație care vor deveni fructuoase şi vă vor scoate din impas. Totul merge foarte bine pe latura sentimentală.

Vărsător
Veți fi al naibii de convingător, iar nimeni nu vă va putea refuza nimic. La locul de muncă veți finaliza cu succes unele proiecte la care lucrați de mult timp. Sunteți entuziasmat de schimbările pe care le veți face, mai ales de cele ce țin de locuință.

Peşti
Nu alergați în mai multe direcţii, căci, în final, nu veți culege nimic. Aveți grijă să dedicați şi partenerului de viaţă din timpul dumneavoastră, în caz contrar, se poate simţi neglijat, din cauza ritmului dumneavoastră de lucru extrem de alert…

 

 

 

 

 

Comentarii: