LIFESTYLE

Gestul care îi trădează: Meghan Markle și Prințul Harry transmit mesaje involuntare când nu sunt împreună

thisisinsider.com/

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în acest moment cel mai popular cuplu cu siguranță, iar gestul pe care cei doi îl fac te va face să îi apreciezi și mai mult.

Ducele și Ducesa de Sussex se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din întreaga lume, în ciuda tuturor zvonurilor apărute recent despre Meghan Markle.

Nunta lor a fost văzută de milioane din întreaga lume, iar turneul lor oficial va rămâne probabil în istorie, Meghan și Harry anunțând înainte de începerea acestuia că vor deveni părinți primăvara următoare.

CITEȘTE ȘI: Motivul dureros din spatele ultimului gest al Prinţului Harry. Tragedia care îl urmăreşte încă

Săptămâna aceasta, Ducele și Ducesa de Sussex au reușit încă o dată să ne facă să le apreciem povestea de dragoste, numeroși fani fiind convinși că gestul pe care cei doi l-au făcut în public reprezintă o tehnică de confort pe care cei doi o folosesc atunci când participă singuri la eveniment sau când pur și simplu nu sunt împreună, remarcă elle.ro.

Fanii au analizat momentele lor și se pare că amândoi se joacă cu verighetele atunci când sunt singur. De exemplu, Meghan a fost văzută jucându-se emoționată cu verigheta în timp ce era singură pe scena British Fashion Awards când a anunțat câștigătoarea British Womenswear Designer of the Year, premiul revenindu-i lui Clare Waight Keller (Givenchy), cea care i-a creat și rochia de mireasă.

Meghan nu este singura care face acest gest, fanii observând că și Prințul Harry a făcut același lucru la un eveniment la care a mers fără Meghan.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, recunoaşte: Ce a ascuns în rochia de mireasă în ziua nunţii

Potrivit specialiștilor, acest gest este probabil un mecanism de confort al subconștientului pe care îl au Ducele și Ducesa de Sussex atunci când nu sunt împreună. Adorabil, nu?

Comentarii: