LIFESTYLE

Gestul de curaj al Prințului George: Ce a făcut acesta la doar 6 ani

hola.com

Aventurierul britanic Bear Grylls a povestit, marţi, în emisiunea „Good Morning Britain”, ziua în care a mâncat o furnică vie cu fiul prinţului William şi Kate Middleton.

Povestea este din 2019, pe când prinţul George avea 6 ani: cunoscut pentru emisiunea sa „Man vs. Wild” în care a recurs la măsuri extreme pentru a supravieţui în natura ostilă, Bear Grylls a participat la regata King’s Cup, pe Insula Wight: „Eram acolo pentru King’s Cup a prinţului William şi toată familia regală era acolo”, potrivit Mirror.co.uk.

CITEȘTE ȘI: Ce nu are voie sub nicio formă să facă bona copiilor prințului William și ai lui Kate

„Mama ducesei de Cambridge (Carole Middleton, bunica prinţului George) a fost cea care m-a rugat să-l salut pe prinţul George deoarece este fan al emisiunii interactive de pe Netflix. Vorbeam cu prinţul când mai multe furnici s-au urcat pe piciorul lui. Le-am privit şi el m-a privit cu ochii mari uimit şi i-am spus: Haideţi, trebuie să mâncăm una. El mi-a răspuns: „Adevărat?” Şi am mâncat”.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima lui furnică ”, a concluzionat el. „Ochii lui s-au luminat, aşa cum e cazul tuturor oamenilor care se află în natură, se confruntă cu frici şi le depăşesc (…) Un erou mic!”.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton, soţia prinţului William, pusă în încurcătură: Totul a pornit de la meniul Reginei Marii Britanii

Prinţul George este fiul cel mare al prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, şi al lui Kate Middleton. El este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmat de sora sa Charlotte şi de fratele Louis.

Comentarii: