LIFESTYLE

Gigi Becali față de fetele lui care îl judecă uneori legat de dărnicia lui față de alți oameni: „Vă fac palate și aici, vă fac palate și în ceruri”

Gigi Becali față de fetele lui care îl judecă uneori legat de dărnicia lui față de alți oameni: „Vă fac palate și aici, vă fac palate și în ceruri”. Gigi Becali are o avere impresionată, dar este cunoscut și pentru actele sale de generozitate. Omul de afaceri nu ezită să ofere celor mai oropsiți ajutorul de care au nevoie. Recunoaște că uneori a fost judecat de fetele sale atunci când a cheltuit mai mult, dar le-a explicat care este motivul pentru care face asta.

Gigi Becali față de fetele lui care îl judecă uneori legat de dărnicia lui față de alți oameni: „Vă fac palate și aici, vă fac palate și în ceruri”

Gigi Becali mărturisește că a încercat să le ofere fetelor sale, de care e tare mândru, totul. Le-a oferit daruri pe pământ, dar are convingerea că vor fi răsplătite și pentru dăruirea de care a dat el dovadă. Gigi Becali crede că pe lângă darurile materiale, cele spirituale sunt adevărate comori.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali fotografiat într-o situație inedită: Cum își conduce mașina excentricul milionar

Cum le explică Gigi Becali fetelor actelor de geneozitate pe care le face

Gigi Becali a pus palatul pe numele fetelor, dar le-a mai făcut cadou și alte bunuri. „Palatul ăsta e deja pe numele fetelor. Le-am lăsat palatul ăsta pe lângă toate celelalte. Le-am spus la fete: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri’

Cu una dintre fete am vorbit că m-am gândit că aude pe unde se duce că tatăl său a dat atâta și atâta. Nu spun ce că nu am nevoie să se știe, știe Dumnezeu mai bine. Când vrei să scoți ceva la iveală, dacă Dumnezeu vrea să scoată, să vădească ceva, și dacă e cel mai ascuns, vădește Dumnezeu că Dumnezeu știe cum să vădească, ca să ajungă în inimile oamenilor.

Ea spune că e prea mult, că nu știu ce, dar eu i-am spus că așa cum a făcut tata palate aici, așa a făcut și în ceruri și ea o să fie primită ca o prințesă acolo’, a declarat omul de afaceri.

Gigi Becali recunoaște că nu le-a refuzat nimic fiicelor lui

Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița, mama fetelor, din anul 1994, iar de atunci sunt nedespărțiți. Cei doi au o familie frumoasă, pe Teodora (28 de ani, care s-a căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu și au împreună două fetițe), pe Alexandra (27 de ani) și pe Cristina (22 de ani).

Gigi Becali a fost foarte atent la educația pe care le-a oferit-o Teodorei, Alexandrei și Cristinei, dar recunoaște că nu a procedat tocmai bine atunci când le-a oferit bani cu nemiluita.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali a declarat război…parfumurilor! Care e motivul? Milionarul a explicat: `Paza Celor Cinci Simțuri`!

„Ăsta e păcatul meu: cu bogăția le-am învățat de mici, și cu opulența. Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine. Când zic de fetele mele… lacrimi. Când zic numele lor… lacrimi’, a spus Becali, potrivit romaniatv.net.

Comentarii: