LIFESTYLE

Gina Pistol a dat Antena pe PRO TV? Vedeta TV a lămurit rapid situația, nu mai există niciun dubiu

Gina Pistol a avut parte de faimă și de bani mulți în ultimii ani, dar cea mai mare realizare a fost aceea că a devenit mamă. Ea și iubitul ei, Smiley, artist, compozitor și producător, și pe deasupra vedetă Pro TV, sunt părinții unei fetițe care le-a dat universul peste cap și le-a shimbat prioritățile în viață.

Așa că după ce Gina a anunțat că ea o pauză de la televiziune ca să se dedice familiei pe care a pus-o pe primul plan, au apărut zvonuri cum că, de fapt, a lăsat ”Chefi la Cuțite„ de la Antena 1 pentru o viitoare producție a Pro TV-ului. Ce a spus însă Gina pentru Click?

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV, pentru că așa am simțit”, a explicat Gina Pistol.

 

 

 

 

Comentarii: