LIFESTYLE

Gina Pistol a lăsat `serviciul` de la `Chefi`, deși câștiga bani frumoși! Cu ce se ocupă acum fostul iepuraș Playboy

Sezonul cu numărul 11 de la ”Chefi la cuțite”, din primăvară, este ultimul cu Gina Pistol la prezentare. Blonda lui Smiley a decis să stea mai mult pe acasă și mai puțin pe la filmări, renunțând astfel la 15.000 de euro pe sezon.

Dar să nu o văităm pe Gina. Care face bani frumoși și de pe Instagram, acolo unde are mai mult de un milion și jumătate de urmăritori. Vedeta e implicată în tot felul de campanii de promovare, așa că are balta pește.

Gina Pistol și-a întristat însă fanii când a anunțat că nu va mai prezenta show-ul culinar al Antenelor. „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lumeâ”, a anunțat Gina Pistol.

 

 

 

 

 

Comentarii: