HOROSCOP

HOROSCOP 1 martie 2023

Berbec În primele ore ale zilei, veți observa schimbări în jurul dumneavoastră, mai ales în comportamentul celor din jur, ceea ce vă va lăsa nedumerit. În ceea ce privește investiția pe care o plănuiți, se recomandă să vă asigurați înainte, pentru a fi sigur că nu veți face o greșeală.

Taur
Ambiția și perseverența nu sunt suficiente pentru a vă atinge obiectivul. Pentru a vă declara complet mulțumit de rezultate, veți apela astăzi la ultima doză de energie pentru a lucra mai mult, căci munca vă va fi întotdeauna răsplătită. O mică discuție purtată cu un coleg de la locul de muncă vă va deschide în mintea.

Gemeni
Ajungeți la capătul răbdării în legătură cu o situație, astfel că astăzi vă hotărâți să luați măsuri în privința acestei chestiuni. Nu vă sfiiți să îi comunicați partenerului de viață intenția și planurile pe care le aveți în minte, este posibil să primiți încurajări.Spre seară, se pare că nu veți simți cum trece timpul, căci compania va fi destul de plăcută.

Rac
Veți pune accent pe plățile facturilor sau chiar pe o rată bancară. Va fi o zi destul de aglomerată însă nu vă veți lăsa intimidat, ci, dimpotrivă, veți încerca să vă dozați timpul în așa măsură încât să puteți realiza fiecare activitate plănuită pentru azi. În a doua parte a zilei, apare un anunț sau o ofertă pentru un nou loc de muncă.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Este o zi importantă în plan personal; un eveniment are loc astăzi și vă ocupă întreaga zi. Nu trebuie să lăsați în grija altora ceea ce trebuie să faceți, căci rezultatele vă pot afecta, mai ales dacă este vorba de o chestiune din cadrul locului de muncă. Spre seară, aflați noutăți, informații despre un subiect care vă captează atenția și vă veți aplana curiozitatea.

Fecioară
Veți deveni un pion central astăzi în planul financiar pentru un apropiat. Deși nu este loc de prea multe negocieri, pierdeți destul de mult timp stând la discuții în loc să treceți la fapte. Este o zi aglomerată, mai ales în cadrul locului de muncă. În ciuda impedimentelor, veți găsi forța de a depăși orice piedică sau situație venită în urma asumării unor fapte.

Balanță
Grija pentru partenerul de viață poate fi o formă de iubire însă trebuie să știți care este limita, căci puteți trece la gelozii exagerate. Este o zi dedicată total plăților, dar nu vă veți încărca agenda doar cu acestea, ci vă veți doza timpul în așa măsură încât să aveți timp și pentru nevoile, dorințele dumneavoastră personale.

Scorpion
Astăzi, veți iniția un proiect, o activitate care vă va apropia mai mult de membrii familiei dumneavoastră. În prima parte a zilei, încercați să țineți pasul cu temele discuțiilor din cadrul familiei însă veți fi uimit că nu sunteți la curent cu niciun subiect. Vă doriți să fiți prezent la un eveniment, întrucât puteți profita de ocazii și veți cunoaște oameni noi.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Veți încerca o nouă abordare a lucrurilor, poate un sfat din partea unui apropiat vă va ajuta să înțelegeți ce este greșit și/sau corect. Chiar dacă nu veți ști cum să reacționați în unele situații, se recomandă să vă urmați instinctul. Încercați să vă concentrați mult mai mult asupra acțiunilor dumneavoastră, pentru a putea fi privit cu alți ochi de către superiori.

Capricorn
Este o zi importantă în planul sentimental, o posibilă întâlnire a sufletului-pereche vă va face să radiați de fericire. Se recomandă să fiți rezervat în ceea ce privește o discuție, chiar dacă va fi purtată cu un apropiat. Astăzi, veți încerca să restabiliți o relație mai veche deteriorată de trecerea ireversibilă a timpului.

Vărsător
În prima parte a zilei, lucrurile vor merge exact așa cum le-ați plănuit, însă cu puțin ajutor din partea partenerului de viață. Nu trebuie să vă negați propria contribuție în bunul mers al lucrurilor, căci ambiția și perseverența dumneavoastră își vor spune cuvântul. Spre seară, se pare că fie o invitație în oraș, un cadou sau o surpriză vă va încânta.

Pești
Deși plata facturilor sau a ratelor bancare va impune o anumită reținere în ceea ce privește cheltuielile, o sesiune de cumpărături fie pentru casă, fie pentru alte nevoi, va fi bine-venită. În a doua parte a zilei, o întâlnire cu un apropiat sau cu o veche cunoștință vă va hrăni curiozitățile. Profitați de ocazie și veți face planuri pentru o viitoare vacanță…

 

 

 

 

Comentarii: