LIFESTYLE

Monica Anghel, reconversie profesională! Celebra cântăreață vrea să-i ajute și pe alții să slăbească sănătos, fără operații sau alte trucuri magice

La 51 de ani, Monica Anghel arată mai bine ca în tinerețe. A slăbit până a ajuns la 60 de kilograme și  acum vrea să-i ajute și pe alții să o facă, la modul corect, iar despre asta a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Acum 6 ani, interpreta de muzică ușoară a fost forțată să se apuce de slăbit din cauza problemelor de sănătate, a operației la coloană. A reușit să topească 43 de kilograme. Regim și sport.

„Eu făceam mişcare şi înainte. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, a dezvăluit artista în emisiunea „La Măruță”.

Acum, de experiența ei ar vrea să se bucure cât mai mulți oameni care se luptă cu probleme de greutate. Mai ales pe cei care sunt mereu pe fugă, mereu pe drumuri.

„Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa, decât o plăcintă sau un sendviş. Shaorma: îți iei doar carnea de la shaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos din ăla dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză,“ a spus artista.

Comentarii: