HOROSCOP

HOROSCOP 19 martie 2023

Foto: Pinterest.com

Berbec Vrei să-ți trăiești viața la maxim în fiecare secundă, dar simți și nevoia să-ți lași amprenta specială asupra lumii în care trăiești. Trebuie doar să fii creativ în viață. Nu te poți abține. Acel proiect grozav la care te-ai gândit de ceva vreme abia începe să prindă contur.

Taur
Mintea ta se află într-o perioadă de mare activitate, iar curiozitatea ta pentru lumea din jurul tău este nesățioasă. Te interesează orice. Vrei să înțelegi totul, de la cel mai simplu la cel mai complicat lucru. Nimic nu-ți oprește setea de cunoaștere. Cumpără cărți despre lucrurile despre care vrei să înveți și cunoaște oameni noi.

Gemeni
Îți este foarte greu să împaci dorința de creativitate și originalitate în viața ta cu constrângerile pe care societatea ți le pune pentru a fi o persoană eficientă. Aceasta este una dintre marile dileme cu care se confruntă mulți oameni acum. Este ca și cum trebuie să-ți ascunzi personalitatea reală pentru a fi la înălțimea a ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. Câteva sfaturi pentru azi: nu fi atât de dur cu tine. Ești doar om.

Rac
Ai multe resentimente față de cineva care te-a rănit. Nu ține aceste sentimente în tine pentru că te vor mânca. Profita de ziua ta de azi pentru a-ti pune toate cartile pe masă și uită razbunare, deoarece se va întoarce împotriva ta. De ce nu încerci să ajungi la acea persoană și să-i explici sentimentele tale?

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Ai chef să te ascunzi în turnul tău de fildeș și să urmărești spectacolul care are loc în fața ochilor tăi. Și de ce nu, dacă acest lucru îți permite să obții perspectiva de care ai nevoie? Folosește această perioadă pentru a da lucrurilor valoarea lor reală și pentru a vedea unde anumiți oameni se potrivesc cu adevărat în lumea ta.

Fecioară
Vrei să vorbești cu partenerul tău despre ceva important? Ei bine, depinde de tine să faci prima mișcare. De fapt, este exact ceea ce așteaptă partenerul tău să faci. Profita de ziua de azi pentru a-i spune partenerului tau exact ce astepti de la el dar și pentru a-i împărtăși unele dintre grijile tale. Ești o persoană care are norocul să știe ce vrea, dar nu îți este întotdeauna ușor să spui altora.

Balanță
Te bucuri de libertatea ta. Ești foarte independentă și urăști când ceva îți stă în cale. Este în regulă, dar poate dorești să arunci o privire asupra situației tale financiare. Te supără că trebuie să te ocupi de aceste lucruri dar, daă nu o faci, vei avea probleme în viitor. Fii rezonabil.

Scorpion
Astăzi este o zi bună pentru risc. Ai destul succes dacă ești gata să aperi lucrurile de care îți pasă cu adevărat. Prefă-te că ești regizorul unui film și tocmai ai întâlnit un potențial producător pentru filmul tău. Se întâmplă să ai scenariul în mână. Ești pregătit pentru succes?

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Săgetător
Ai un fel de creativitate care nu cunoaște limite, astăzi, și un fel de originalitate care nu cunoaște limite. Cum ai de gând să exprimi această creativitate bogată care abundă în tine? Dacă mediul nu îți permite să exprimi această creativitate, schimbă mediul și încearcă să construiești o nouă realitate pentru tine. Acesta este singurul mod în care îți vei putea folosi această energie incredibilă în mod productiv.

Capricorn
Este o zi ideală pentru a arunca o privire asupra situației tale financiare, așa că scoate-ți extrasele bancare sau rapoartele privind dividendele. Fă-ți socotelile obiectiv, fără să-ți supraestimezi câștigurile sau să-ți subestimezi cheltuielile. Nu vei regreta acest lucru, deoarece te va împiedica să faci greșeli mari mai târziu.

Vărsător
Ți-ai făcut griji pentru ceva ce ai făcut recent și de care nu ești foarte mândru. Realitatea de care ai încercat să fugi în ultima vreme va fi chiar în fața ochilor tăi și vei vedea că până la urmă nu este chiar așa de rău. Vei fi răsplătit pentru toată munca ta grea, de parcă viața ar încerca să-ți dea o lecție despre a fi optimist. Deci nu fi atât de negativ!

Pești
Nu toate prieteniile sunt la fel. Poate ai învățat asta pe calea grea, dar este în regulă. Ai chef de a-ți pune prieteniile în ordine și de a obține o perspectivă asupra lucrurilor. Este timpul să-ți dai seama care dintre prietenii tăi sunt cu adevărat lângă tine când ai nevoie de ei, care dintre ei îți arată cât de mult le pasă de tine și care nu. Fiecare fel de prietenie îți poate fi de folos în felul său. Nu-ți fie teamă să recunoașteți asta.

 

 

 

 

 

Comentarii: