LIFESTYLE

Monica Anghel dă în judecată site-urile-fantomă care-i folosesc imaginea pentru produse de slăbit! Îi avertizează pe oameni să nu creadă!

Din artista rubensiană de altădată a mai rămas doar amintirea. Monica Anghel s-a transformat și afișează acum o siluetă de adolescentă. După operaţia la coloană, suferită în 2017, Monica a fost practic obligată să topească 30 de kilograme. Și nu, nu apelat la operația la modă, nu și-a tăiat stomacul și nici liposucție n-a făcut.

Monica Anghel a urmat o dietă sănătoasă, a mâncat mai puțin și a făcut sport. Are 60 de kilograme acum şi nu se mai oprește din slăbit. Dar e furioasă. Mai multe firme-fantomă se folosesc de imaginea ei în mod abuziv ca să promoveze așa-zise produse de slăbit.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

„Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, a declarat pentru Click! Monica Anghel.

„Am tot vorbit cu avocaţii şi am aflat că aceste site-uri sunt fantomă, nu sunt din România, aşa că vom vedea cum putem să le găsim, pentru a le acţiona în judecată!”, a anunțat cântăreața.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: