LIFESTYLE

Gina Pistol și Smiley, cei mai superstițioși miri! L-a călcat sau nu prezentatoarea pe picior în biserică? Dezvăluiri amuzante de la nunta anului

Gina Pistol și Smiley, cei mai superstițioși miri! L-a călcat sau nu prezentatoarea pe picior în biserică? Dezvăluiri amuzante de la nunta anului.

Gina Pistol și Smiley au fost în centrul atenției în weekend, iar nunta lor a fost nu doar evenimentul verii, ci chiar al anului în show-bizz! După 7 ani de relație, frumoasa prezentatoare și cântărețul și-au făcut nunta așa cum au dorit. Și evident că n-a lipsit din registru tradiția, mai exact superstiția.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Gina Pistol și Smiley, nuntă cu superstiții

Gina Pistol și Smiley au bifat multe dintre superstițiile pe care mirii trebuie să le țină. De amuzament sau pentru că chiar cred în ele, are mai puțină importanță. Cert e că s-a și vorbit despre ele.

„Am ceva vechi: și anume cerceii pe care-i port în urechi, ceva nou: am pandantivul de la gât, nu am ceva împrumut! Am uitat! Mi-a dat nașa o jachețică, dar am lăsat-o că era destul de cald!”, a declarat mireasa la întâlnirea cu presa.

Gina Pistol n-a uitat, în schimb, să-l calce pe picior pe Smiley în biserică. Ca să fie sigură că-l va avea toată viaţa sub papuc. „Eu l-am călcat pe Andrei. El a întrebat: ce faci? I-am zis: stai liniştit, că e bine!”, a mărturisit mireasa.

De asemenea, ginerică a petrecut noaptea de dinaintea nunții la un hotel. Și nu și-a văzut aleasa decât la cununie. „Mi-am dorit să fie surpriză cum arată ea pentru mine și să o redescopăr în ziua nunții, așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Am rămas șocat când ma văzut-o în rochie de mireasă. Este superbă!”, a spus Smiley.

Citeste mai mult
Comentarii: