LIFESTYLE

Mireasa Gina Pistol, ca Angelina Jolie pe covorul roșu. Fosta prezentatoarea le-a luat ochii invitaților la nunta cu Smiley. Dar cântărețul a făcut anunțul-șoc al serii

Mireasa Gina Pistol, ca Angelina Jolie pe covorul roșu. Fosta prezentatoarea le-a luat ochii invitaților la nunta cu Smiley. Dar cântărețul a făcut anunțul-șoc al serii.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit, în sfârșit, după 7 ani de poveste și după ce au făcut un copil. Și au pus la cale nunta la care au visat. Evident că au petrecut alături de invitați până de dimineață.

Gina Pistol a arătat divin. A fost mireasa perfectă și a furat toate privirile. Rochiile pe care și le-a ales ca să le poarte au fost, într-adevăr de mare excepție.

 

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Smiley a făcut marele anunț la nunta cu Gina Pistol: mireasă e iar gravidă?

Așadar, dacă la cununie, Gina Pistol a ales o rochie splendidă, foarte lejeră, la petrecere, seara, vedeta a schimbat registrul. Și a purtat o rochie demnă de galele Oscar. Gina a purtat o ținută inspirată, identică chiar cu cea a Angelinei Jolie.

 

Chiar dacă mireasa fură întotdeauna spectacolul, nici ginerică n-a stat rău la vestimentație. Însă Smiley a reușit să atragă atenția și prin altceva. Cântărețul a pus pe toată lumea pe jar, toți cei care i-au ascultat declarația întrebându-se: Gina Pistol este iar gravidă?

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley.

Artistul și prezentatoarea au împreună o fetiță, pe Josephine în vârstă de 2 ani. A fost o minune, deoarece medicii îi dăduseră o veste teribilă Ginei. Cum că n-ar putea să conceapă pe cale naturală.

 

Citeste mai mult
Comentarii: