LIFESTYLE

Ieșire uluitoare a lui Florin Piersic, totul a fost filmat! Fanii l-au pus la zid pe marele actor, așa ceva n-au mai văzut niciodată!

Ieșire uluitoare a lui Florin Piersic, totul a fost filmat! Fanii l-au pus la zid pe marele actor, așa ceva n-au mai văzut niciodată!

Florin Piersic și-a ieșit din minți atunci când un bărbat în stare de ebrietate i-a întrerupt spectacolul. Cetățeanul turmentat s-a apropiat de scenă și i-a întins șapca, cerându-i bani. Iar reacția maestrului a fost total neașteptată. Mai ales că nu a mai fost niciodată protagonistul vreunui conflict.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Florin Piersic a înjurat un spectator în stare de ebrietate

Florin Piersic și-a pierdut cumpătul. N-a mai rezistat și s-a luat de spectatorul care l-a enervat. „Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo, domnule, îmi place de ăsta.

@florinpiersicoficial

#fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral

♬ sunet original – Florin Piersic

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a transmis Piersic după ce bărbatul băut i-a întrerupt spectacolul.

Fanii marelui actor n-au gustat însă momentul postat și pe Tik Tok, nici derapajul lui Florin Piersic. „Totuși, nu înțeleg de unde dreptul de a jigni? Și de ce asemenea vocabular„, „Mare actor, dar foarte arogant, plin de bani și face mișto de mulți oameni care nu au același statut social ca și el”, „Nu ai niciun drept să jignești acel om, e om ca și tine. Dacă tu ești artist, nu înseamnă că el este un om de rahat. E om și el”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat  maestrului internauții supărați.

Comentarii: