LIFESTYLE

Adrian Mutu dă din casă! Dezvăluiri intime din căsnicia cu fosta Miss România, ce poate să spună Briliantul despre soția lui Sandra

Adrian Mutu dă din casă! Dezvăluiri intime din căsnicia cu fosta Miss România, ce poate să spună Briliantul despre soția lui Sandra.

Pe Adrian Mutu l-au ajutat celebritatea și mai ales fizicul de fotomodel ca să aibă priză la femeile frumoase. Nu mai vorbim de cuceririle numeroase, e suficient să se arunce o privire la cele superbe exemplare cu care Mutu s-a însurat, că totul este limpede.

Antrenorul Rapidului a fost însurat când era foarte tânăr, pe val, la Chelsea, cu Alexandra Dinu, cu care are și un băiat, Mario. Apoi, cea de-a doua nevastă, Consuelo, o dominicancă focoasă ca-n telenovele, i-a dăruit 2 fete, Maya și Adriana. Într-un final, la apusul carierei de fotbalist, Adrian Mutu s-a îndrăgostit de Sandra Bachici. Și a luat-o de nevastă.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Adrian Mutu, dezvăluiri din căsnicia cu Sandra

Cu fosta Miss România, Sandra, Adrian Mutu are încă un băiat, Tiago. Și se iubesc ca la început. „Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc.

Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.”, a povestit Adrian Mutu în cadrul podcastului „Da Bravo!”.

De asemenea, Mutu a recunoscut că are o relație foarte bună cu soacra sa, Mariana, iar asta e bine pentru mariajul lui. ”Da, ajută, e important. Cu prima, cu mama Alexandrei, ok, eram și foarte tânăr atunci, aveam 20 de ani, a doua murise. Cu soacra actuală, da, am o relație foarte bună. Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a mai spus Adrian Mutu.

Citeste mai mult
Comentarii: