RELATII

GREŞELILE pe care le faci când te împaci cu fostul iubit

Foto: Pinterest.com

Orice despărțire este grea, indiferent de care parte te afli: în pielea celui părăsit sau a celui care zice „stop”. Tocmai de-aia probabil e tentant să te întorci câteodată şi să mai dai o şansă relației, însă ştiți ce se spune despre ciorba reîncălzită… nu prea mai are acelaşi gust!

Nu zice nimeni să nu mai încerci o dată, dacă asta îți doreşti cu adevărat, dar noi vrem să ştii sigur la ce să te aştepți. Ca să nu-ți faci cumva iluzii că va fi totul ca nou. Aşa ceva nu există când e vorba de relații, pentru că presupunem că vă cunoaşteți deja cât de cât.

Prin urmare, iată câteva mituri despre împăcare în care poate ar fi bine să nu mai crezi, dacă vrei să îți şi iasă.

Ei, bine… posibil, dar ideea e să nu aştepți prea multe. Până la urmă dacă vrei să te împaci cu iubi nu trebuie să-i ceri să fie alt om. Dacă ai vrea asta, ai căuta pe altcineva, nu? În plus, nici nu puteți să ştergeți cu buretele ce a fost înainte. Aşa că ori încercați pe bune, ori mai bine uitați!

Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

S-a schimbat complet!De data asta va fi altfel!

Aşa ceva nu există! Punct! Fondul este acelaşi, doar că poate a învățat să se gestioneze ceva mai bine. Eşti gata să o faci şi tu şi să accepți anumite lucruri care nu îți conveneau inițial? Răspunde-ți la asta şi abia apoi decide dacă mai dai o şansă sau nu!

Foto: Pinterest.com

Nu mă cunoaşte nimeni mai bine decât el/ea!

Aplauze! Eşti un monument de încredere în sine. Păi… şi data trecută te cunoştea şi asta nu a împiedicat despărțirea, nu? Sau poate tocmai asta a fost problema…

Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

Oricum nu o să găsesc pe nimeni mai bun

Dacă aşa gândeşti despre tine… nu ştim ce să zicem. Dacă ăsta e singurul motiv pentru care te împaci cu fostul/fosta, poate ai o problemă cu ieşirea din zona de confort. Sau de disconfort… Dar tu ştii cel mai bine…

Foto: Pinterest.com

Poate nu e persoana perfectă, dar măcar am şi eu pe cineva

Aici avem două probleme: te mulțumeşti cu puțin şi crezi că cineva îți aparține. Greşit! Foarte greşit! Iar o relație de genul ăsta nu o să-ți aducă nimic bun.

ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Abia după ce m-a pierdut şi-a dat seama că mă iubea, iar acum mi-e milă să nu-i dau încă o şansă

Well, surpriză! Mila e cel mai „lame” motiv pentru a te împăca! Chiar dacă fostul/fosta începe dintr-o dată să facă lucruri pe care nu le făcea înainte şi care poate te încântă şi îți dau impresia că face totul pentru a te recupera, nu e neapărat un semn bun, scrie relevantmagazine.com. Mai repede e un fel de a te controla, doar că tu nu-ți dai seama.

Comentarii: