LIFESTYLE

Greșelile pe care NU trebuie să le faci de ziua ta: Sfaturi utile ale specialiștilor

Acestea sunt greșelile pe care nu trebuie să le faci niciodată de ziua ta. Sfaturile utile ale specialiștilor te vor învăța cum să ai o zi de naștere perfectă, fără niciun fel de problemă.

E ziua ta specială, când ar trebui să te simți precum o mică zeitate, răsfățat, iubit, mângâiat cu complimente și cu cele mai frumoase cadouri. Ce ar putea merge rău într-un asemenea moment deosebit?
Multe, dacă asculți de îndemnurile înțelepte ale superstițiilor.

Lucruri pe care NU ai voie sa le faci IMEDIAT DUPĂ ce ai avut orgasm

Sexolog: 5 PROBLEME cu care se confruntă românii în dormitor

Cele șapte tipuri de orgasm la femei. CUM pot fi atinse

Primul sfat ar fi să nu o sărbătorești niciodată mai devreme! Să îți sărbătorești ziua de naștere mai devreme este considerat un gest care îți aduce ghinion în cea mai mare parte a culturilor. De data aceasta, punctualitatea dusă la extreme e văzută cu ochi răi. Până la urmă, înțelegem foarte bine semnificația acestei interdicţii! De ce ți-ai dori să îmbătrânești mai curând decât e cazul? „Așa nu” este aruncat și în fața cadourilor primite mai devreme sau a urările de „la mulți ani”: dacă nu vrei să respingi niște gesturi care ți se par drăguțe, află că înțelepciunea populară te avertizează că cei care îți doresc toate cele bune înainte de vreme au, de fapt, intenții rele la adresa ta, conform divahair.ro.

Bătrânele din popor sunt de părere că femeile care își fac singure tortul de ziua lor îl vor vedea curând transformat în colivă! Macabru, dar demn de luat în calcul!

Unele culturi consideră că, dacă ești necăsătorit(ă), numărul de lumânări rămase nestinse va fi echivalent cu anii pe care îi ai de așteptat până ce îți vei duce alesul sau aleasa în fața altarului. Ce faci, însă, dacă anii se tot strâng, dar plămânii tăi nu capătă superputeri? Apelează la concesia din imaginea precedentă: așează o singură lumânare pe tort!
Multe culturi pleacă de la următoarea premisă: cum îți petreci ziua de naștere, așa vei fi tot anul. În cazul în care nu ai făcut un jurământ de solitudine, este cazul să îți sărbătorești ziua de naștere cu măcar o singură persoană. Chiar dacă nu petreci, invită-ți cea mai bună prietenă la tine sau mergi acasă, la părinți și la bunici. Îți garantăm că te vei simți minunat!

A te căsători de ziua ta de naștere ți se pare cel mai romantic lucru posibil? Înțelepții nu sunt de acord cu tine. Se pare că te vei înhăma la o căsătorie dificilă, plină de ghinion.

Citeste mai mult
Comentarii: