LIFESTYLE

Helmuth Duckadam face lumină în privința banilor de la Gigi Becali! Dar spune și un lucru șocant: nu are pensie de la armată!

Helmut Duckadam nu mai are nevoie de vreo introducere. Și totuși trebuie să spunem că este unul dintre câștigătorii Cupei Campionilor Europeni din 1986, cu Steaua, unul dintre eroii adevărați de la Sevilla. A și intrat în istorie și în Cartea Recordurilor după ce a apărat 4 lovituri de departajare în finala cu Barcelona.

Ei bine, acum când în rândul foștilor componenți ai Stelei 86 s-a produs o schismă, pe tema unde este Steaua adevărată, la armată sau la Becali, Duckdam e partizantul FCSB-ului, el fiind și angajatul lui Gigi. Doar că acuzat că face asta pentru banii de la Becali, legendarul portar lămurește lucrurile în ceea ce privește salariul primit de la patronul lui.

“Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar. De 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, a spus Helmut Duckadam.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Nu-l susțin pe Becali pentru bani!”

“Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat! Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86.”, a continuat Duckadam, citat de sport.ro.

”Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78% iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Încerc să îi fac imagine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali. Mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a povestit fostul sportiv.

 

 

Comentarii: