LIFESTYLE

Simona Halep dă din casă în sfârșit! Cum o temperează iubitul și ce nu-i convine la el!

Este fix un an de când Simona Halep și Toni au făcut publică relația lor. Au apărut prima dată împreună la petrecerea de după finala câștigată de sportiva noastră la Wimbledon, apoi de la sosirea în România, nu s-au mai ferit.

Celebra campioană s-a sărutat cu milionarul machedon pe plajă, un gest, spun unii, mai degrabă cu mesaj, ea dorind să afle toată lumea că are un iubit și este fericită.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Apoi presa a început să caute detalii despre trecutul bărbatului de care s-a îndrăgostit Simona, și a aflat că el a mai fost căsătorit de două ori. Și abia ce divorțase. Apoi, lună de lună relația s-a sudat, și s-a vorbit despre logodnă, căsătorie, lucru dezmințit însă chiar de Simona. Care acum, pentru prima dată, dezvăluie chestii intime. Cum ar fi, ce o deranjează cel mai mult la Toni.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a mărturisit Halep, în podcastul BT Talks.

 

 

 

Comentarii: