HOROSCOP

HOROSCOP 1 iunie 2020

Berbec Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta şi ai numai relaţii tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la tine, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoşi, stresaţi, arţăgoşi, şi, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor şi eficienţă. La tot ce propui tu, se trezeşte unul să critice şi să spună nu, iar alţii sar şi mai agresiv la bătaie, cu argumente împotriva tuturor. Ai răbdare, nu aluneca şi tu în capcana nervilor, că altfel va ieşi un război pe cinste. Lasă-i pe ei să se liniştească, mai întâi.

Taur
Te preocupă mult viitorul profesional şi iei de pe acum unele măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta la serviciu sau la profesiunea ta privită în perspectivă mai îndepărtată. Te înscrii la un curs, te gândeşti să urmezi o nouă facultate sau şeful îţi face o propunere de nerefuzat care poate implica şi preluarea unor responsabilităţi mai mari decât înainte. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează la orizont, convins că e un pas înainte pentru tine, ca profesionist.

Gemeni
Ai multe lucruri de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunţi, îţi dai seama că sunt nişte mărunţişuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poţi concentra serios pe parcursul zilei de muncă pentru a le şterge pe toate de pe listă. După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi şi la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine în spate ca restanţe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

Rac
Nu te opri, deocamdată, la o singură variantă din gama largă de opţiuni pe care o ai la dispoziţie. Mai experimentează, mai joacă-te un pic, pentru că ai de unde alege. Va veni şi ziua când va trebui să te hotărăşti, dar deocamdată ai toate condiţiile pentru a evolua pe mai multe direcţii simultan. Nu-ţi cere nimeni să mergi într-o singură direcţie acum, ca atare poţi avea succes şi pe un plan, şi pe altul, fără a strica pe niciunul. Unii ar putea spune că e o dovadă de superficialitate şi neglijenţă din partea ta că nu te decizi încă, dar tu consideri că din toate aceste căi pe care mergi înveţi ceva ce te va ajuta să selectezi la final cea mai bună opţiune! Dacă nu le-ai încerca, de unde ai şti care e bună?

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Nu pune la suflet conflictele care se mai încing în preajma ta, pentru că sunt complet inofensive. Nimeni nu ar trebui să le dea atenţie, pentru că au la bază un schimb ironic de replici, glume nesărate spuse într-o doară sau mici reproşuri care nu conţin nicio doză de agresivitate. Unii nici măcar nu ştiu să atace sau să jignească, deci ar trebui să le asculţi tonul ridicat cu un soi de amuzament, cum că e mai degrabă o glumă, decât o acuzaţie. Foloseşte şi tu umorul în orice situaţie pentru că aşa vei ieşi basma curată din orice confruntare mai aprinsă de forţe. Nici măcar nu sunt răutăcioase, ci doar un pic cinice. Prefă-te că nici nu le înţelegi!

Fecioară
O problemă de sănătate îţi cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eşti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, în cazul în care aveai un program arhiîncărcat. Astfel de momente au şi ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depăşeşti limitele propriei tale fiinţe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentaţia greşită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă. O pauză ţi-ar fi benefică, în care să acorzi şi tu mai multă atenţiei organismului tău.

Balanță
Ai senzaţia că ţi se pun în cale numai piedici de natură legală şi, cu atâtea interdicţii, e greu de crezut că vei ajunge undeva. Mereu ţi se spune că nu ai voie, că nu e corect, că nu e legal ceea ce vrei să faci, de aceea trebuie să găseşti o portiţă de ieşire din strânsoarea acestor restricţii enervante. Tot vei găsi tu o soluţie de a ajunge acolo unde ţi-ai propus evitând legile severe impuse de cei puternici, dar nu uita un lucru: a evita legea nu înseamnă a o încălca, ci a ajunge totuşi la scopurile tale cu mijloace corecte.

Scorpion
Oboseala îşi spune cuvântul şi, pe un fond fizic şi mental deja extenuat, te poţi trezi şi azi cu nişte sarcini dificile în program. Pentru că nu ai putere, vei fi tentat să priveşti misiunea ca pe o povară şi lucrezi fără nicio tragere, dar dacă ai lupta cu extenuarea care te copleşeşte, ai vedea că mai ai încă resurse de energie suficiente pentru a duce la îndeplinire şi această sarcină. Ai fi dorit să te odihneşti şi tu după atâta muncă, dar nu poţi încă răsufla uşurat, ca atare adună-ţi ultimele forţe şi apleacă-te asupra acestui rol. Te vei simţi mai bine dacă îl rezolvi şi scapi de el, decât dacă îl laşi pe altădată.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Săgetător
Eşti atras de o destinaţie interesantă şi încerci de pe acum să planifici o viitoare călătorie până acolo. Simţi că vei întâlni acolo sursa fericirii tale, că acolo se află o persoană ce va juca un rol major în viaţa ta sau că acolo poţi pune în practică un mare vis de-al tău. Te motivează, te atrage ca un magnet, ca atare nu trebuie să mai amâni: pleacă la drum plin de energie pozitivă şi entuziasm. Îţi vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasă şi te poţi întoarce înapoi cu o victorie de răsunet, cu un motiv de fericire, cu inima încărcată de energie pozitivă la cote maxime. Dacă simţi că nu acasă e stimulentul tău principal, mergi unde te cheamă inima!

Capricorn
Cel mai mare duşman al zilei e în mintea ta, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc înaintea oricărei iniţiative. Ai vrea să faci multe, dar mereu ceva te ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile tale pe care le laşi să se manifeste în voie. Luptă cu ele, nu le lăsa să te domine, pentru că vei bate pasul pe loc fără să duci la îndeplinire ceea ce ai decis. Chiar dacă ai spune că e vocea intuiţiei cea care te mai trage de mânecă, dacă depăşeşti aceste obstacole, vei vedea că eşti capabil de mai multe lucruri decât ai putea crede! Da, poţi, deci luptă cu propriile limite!

Vărsător
Unde apari tu, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că vii cu duhul blândeţii şi reuşeşti să-i linişteşti pe toţi cu o vorbă. Nimeni nu şi-ar permite să ridice tonul în faţa ta, pentru că inspiri respect şi autoritate, chiar şi fără a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, soluţii practice la orice situaţie tensionată şi consideri că nu are rost să te cerţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea dacă toată lumea ar coopera paşnic. Ghidează-i şi pe ceilalţi spre găsirea celei mai eficiente soluţii.

Pești
Verdictul pe care îl primeşti azi în urma unui conflict puternic te favorizează şi e normal să fii mulţumit de rezultate. Consideri că ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şi în faţa inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate. A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culca totuşi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră că li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

Comentarii: