HOROSCOP

HOROSCOP 10 august 2022

Berbec În timp ce așteptați ajutor, situația se va agrava. Preluați controlul, încercați să găsiți singuri soluțiile. Există posibilitatea de a regreta ceva ce s-a întâmplat de curând.

Taur
Vă obosiți reparând întotdeauna greșelile altora, iar astăzi firul se poate rupe. Încercați să rămâneți calmi, chiar și atunci când sunteți deja obosiți, deoarece numai acțiunea calmă poate aduce soluția.

Gemeni
Dacă nu fugiți de problemele din trecut, ci acceptați consecințele, veți vedea că toți ceilalți din jurul vostru au depășit de mult timp greșelile trecutului și doar voi ați fost cei care erau încă îngrijorați de trecut.

Rac
Puteți avea o idee grozavă și să începeți imediat. Chiar să nu ezitați, altfel riscați să fiți prinși nepregătiți pentru anumite provocări. În niciun caz să nu rupeți legături importante acum.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Veți avea parte de un flirt fierbinte. Dacă sunteți singuri, puteți avea o aventură senzuală astăzi, iar dacă vă aflați într-o relație, puteți reaprinde pasiunea cu partenerul, chiar dacă iubirea voastră a devenit deja „îmblânzită”.

Fecioară
Un conflict poate începe săptămâna aceasta la locul de muncă. Dacă rămâneți calmi și nu intrați în dezbatere, cearta poate fi evitată, iar circumstanțele vă vor susține în continuare.

Balanță
Încercați să înțelegeți și să acceptați schimbarea. Viața se schimbă tot timpul și nu este vorba de planuri rigide, ci de adaptare la circumstanțe.

Scorpion
Chiar dacă vi se pare dificil, încercați să depășiți dificultățile și să priviți lucrurile din exterior, astfel încât să nu fiți atrași într-o situație din care veți dori să scăpați. Va fi dificil și, cel mai probabil, în zadar.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Necunoscutul și tăcerea pot fi înspăimântătoare și dureroase, dar știm că simțiți că starea actuală nu mai poate fi susținută. Chiar dacă acum este mai greu să mergeți mai departe, totul va fi consumat și uitat încet.

Capricorn
Astăzi puteți decide să aveți norocul să vă puneți într-o poziție pe care nu o puteți controla cu adevărat, iar Fortuna nu vă va dezamăgi. Dacă lucrurile par să se transforme nefavorabil, nu vă îndoiți de schimbarea pozitivă!

Vărsător
Un conflict în familie vă poate otrăvi ziua, mai ales când simțiți că cei dragi se îndoiesc de voi. Vreți să vă sprijine în viziunea voastră, dar, în schimb, primiți feedback negativ.

Pești
Astăzi este momentul ideal pentru a lua o decizie legată de viața voastră amoroasă. Este posibil să existe cineva din mediul vostru cu care vă învârtiți unul în jurul celuilalt, dar acea persoană poate nu este încă pregătită pentru pasul final.

 

 

 

 

 

Comentarii: