HOROSCOP

HOROSCOP 11 noiembrie 2019

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec

Astăzi este posibil sa începi să îţi vezi prietenii într-o lumină nouă. Poate că realizarile lor ţi-au trezit admiraţia. O persoană specială ar putea părea mai perfectă ca niciodată şi ai putea să o vezi printr-o ceaţă romantică. Reţine că părerea ta despre aceşti oameni nu reflectă decât opinia ta. Recunoaşteţi meritele şi pe ceilalţi.

Taur

S-ar putea să te simţi ciudat puţin în condiţiile vremii de azi, dar, în mod mental, zbori destul de sus. Ideile ar putea să-ţi vină continuu, trimitându-te în zboruri de lux care îţi excită creativitatea. Aceasta este o zi minunată pentru a citi sau viziona documentare sau pentru a-ţi alimenta intelectul. Orice lucru pe care îl înveţi îţi poate fi de folos mai târziu.

Gemeni

Astăzi este posibil să încerci să îţi extinzi cunoştinţele despre arte. Ai putea decide să explorezi galeriile, să participi la un concert, să te joci sau să te uiţi la ceva nou. Un prieten te-ar putea însoţi. Cărţile, antichităţile sau alte obiecte fine ar putea fi deosebit de atrăgătoare acum. Încerca să eviţi cumpărăturile. Veţi descoperi o mulţime de articole care îţi plac şi doreşti să le cumperi!

Rac

Astăzi este posibil să ai dorinţa de a te uita la genealogia ta. Internetul a făcut posibila învăţarea tuturor despre strămoşi, iar acum este un moment minunat pentru tine. În mod spiritual, s-ar putea să te decizi să explorezi vieţile trecute sau să iei legătura cu persoane din domeniu. Activitaţile de grup ar putea fi de mare ajutor în aceste activităţi.

Citeşte şi: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Leu

Idei practice, ştiinţifice sau spirituale de tot felul sunt sângele vieţii tale. Astăzi s-ar putea să îţi extinzi cunoştinţele. O mare parte din ceea ce înveţi se poate baza pe tehnologie, cum ar fi telescoape sau acceleratoare de particule. O mare parte din ceea ce înveţi poate fi confuz, dar trebuie să rămâi concentrat. Va avea mai mult sens pentru tine mai târziu.

Fecioară

Astăzi poţi solicita ajutorul prietenilor pentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile la computer. S-ar putea să te intereseze conceptul de calculatoare şi grafica computerizată. Jurnalismul video ar putea fi, de asemenea, de interes. S-ar putea să îţi creşti venituri, deşi s-ar putea întampla mai târziu.

Balanţa

Un prieten vechi ar putea părea brusc ca tine, trimiţând relaţia într-o direcţie cu totul nouă. Se poate întampla şi contrariul. O dragoste veche ar putea reapărea şi reînvia latura intelectuală a relaţiei voastre, făcând un nou prieten dintr-o iubire veche. Circumstanţele din jurul tău se schimba şi la fel şi tu.

Scorpion

Perspective care ţi-ar putea pune imaginaţia în mişcare sau idei pentru eseuri, poezii, tablouri sau muzica vin în mintea ta în valuri. Păstrează ideile care vin! S-ar putea să însemne mai mult pentru tine mai târziu, când te vei lovi de probleme.

Citeşte şi: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător

Ştirile despre situaţia mondială sunt unul dintre cele mai importante lucruri pe care te poti baza pentru a face diferenţa. Acesta este un obiectiv lăudabil, dar eşti mai apt să vezi partea romantică a lumii. Înainte de a decide să abordezi orice nouă ambiţie astăzi, ia în considerare toate unghiurile. S-ar putea să te răzgândeşti.

Capricorn

Ai fost vreodată la o prezentare a unui film sau ai fost implicat în anumite industrii cinematografice? Astăzi s-ar putea să ai şansa ta sau cel puţin să înveţi unele dintre abilităţile tehnice necesare. Poţi avea nevoie de ceva timp pentru a afla despre grafică pe computer sau despre lucrurile de la camera foto. Ai putea întâlni, de asemenea, unele persoane implicate în această industrie.

Vărsător

Ai exersat puţin prea mult în ultimele zile şi s-ar putea să te simţi puţin obosit. Cu toate acestea, mintea ta este încă activă şi poţi căuta stimulare prin cărţi, TV sau lecturi de un fel. Ar trebui să găseşti orice înveţi interesant. Astăzi te-ai putea transforma într-un călător din fotoliu!

Peşti

Ai putea avea nişte vise foarte ciudate şi frumoase astăzi. Scrie-le. Încearcă să-ţi spună ceva. De asemenea, ai putea face un plan pentru a-ţi creşte veniturile. Ia în considerare toate aspectele planului tău şi ia legătura cu realitatea acestuia înainte de a te deplasa prea departe. Poate fi funcţional, dar nu în modul în care gândeşti acum.

Comentarii: