HOROSCOP

HOROSCOP 12 decembrie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec

Eşti în faţa unei decizii şi ambele variante pe care le ai la dispoziţie par la fel de profitabile. Dacă ai sta şi ai cântări situaţia pe toate părţile, cu luciditate şi maturitate, ai descoperi totuşi că doar una dintre ele este mai sigură şi duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totuşi nişte puncte sensibile, ce pot genera erori.

Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ţi deschidă ochii asupra eventualelor riscuri şi să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios în balanţă variantele şi alege-o pe cea mai bună!

Taur

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat.

Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

Gemeni

Este excelentă atitudinea pe care o abordezi faţă de criticii tăi cei mai acerbi, astăzi! Nu pleca urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că vei vedea că nu au nici un drept să te atace, arată horoscopul pentru 12 decembrie 2020.
Deşi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăţi că nu îţi pasă de ce ţi se spune cu autoritate pentru că nu eşti vinovat de nimic din ceea ce ţi se reproşează. Râzi şi treci mai departe!

CITEȘTE ȘI: Cearta ca la ușa cortului! Divele Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu, păruială pe Instagram, în replici interzise sub 18 ani!

Se întețește bătaia pe avere! Pepe și Raluca, război total

Rac

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede.

Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

Leu

Eşti într-o formă excelentă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stingă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipă pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul şi să aluneci spre o stare de dolce far niente, aşa cum îţi dictează anturajul.

Ai în preajmă oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură şi te trag şi pe tine alături de ei, când tu ai fi putut azi să urci şi Everestul!

Fecioară

Stai de vorbă cu persoana iubită şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Aveţi amândoi starea potrivită pentru a asculta cu atenţie şi de a exprima cu mai mult curaj ce aveţi fiecare în minte, căci dialogul se desfăşoară pe un teren echilibrat, armonios, paşnic, în care amândoi vă aflaţi pe acelaşi nivel.

Este momentul potrivit pentru a repara unele animozităţi mai vechi, probabil atmosfera fiind excelentă pentru a vă asculta unul pe altul şi cu inima. Pui mare preţ pe sfatul şi susţinerea partenerului.

CITEȘTE ȘI: Cum faci piftia ideală – Preparatul tradițional românesc care nu trebuie să îți lipsească din meniul de sărbători/ REȚETĂ

Ce să mănânci când ții post: Alimentele care te energizează

Balanţă

Fii mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cât eşti mai econom şi mai precaut, cu atât vei gestiona mai bine un moment de criză pentru bugetul propriu. Nu te gândi la ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează, pentru că, dacă începi să dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant.

Mai taie de pe listă câteva puncte inutile şi trasează priorităţile perioadei următoare cu multă prudenţă în materie de bani.

Scorpion

Ai vrea să te odihneşti mai mult, dar nu prea ai parte de linişte. Ziua începe agitat, de parcă ai avea multe de făcut în timp scurt, dar mai târziu vei reuşi să-ţi revii la starea de pace interioară mult dorită. Dacă apare vreo provocare matinală, spune-i da imediat, pentru că ai suficientă energie pentru a o duce la capăt cu succes, cum ar fi o excursie, o drumeţie, poate chiar şi ceva sport.

Dar seara ar trebui dedicată unor activităţi mai sedentare, în care să-ţi refaci energiile. Liniştea vine pe înserat.

Săgetător

Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi.

Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Cum îți este influențat somnul dacă porți șosete pe timpul nopții

Nu arunca puloverul intrat la apă: Trucul care te ajută să îl aduci la dimensiunile normale

Capricorn

Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii.

Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe tine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recapătă-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

Vărsător

Ai grijă la tertipurile pe care le foloseşti azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate te ajută să-ţi atingi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă. Eşti tentat să promovezi o informaţie greşită, să transmiţi mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deşi nu e deloc aşa.

Oricât de greu ar fi să fii sincer şi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îţi poate ştirbi şi ţie imaginea şi le poate da şi lor peste cap toate planurile.

Peşti

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci.

Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Sursa: acvaria.com

Comentarii: