HOROSCOP

HOROSCOP 12 martie 2023

Berbec Simțeai de ceva timp nevoia să iei o pauză și de aceea astăzi nu vei face niciun lucru care necesită foarte mult efort fizic sau intelectual. Din fericire pentru tine, sarcinile pe care le primești la serviciu sunt ușor de rezolvat și nici nu necesită foarte mult timp, iar acasă nu există nicio sarcină atât de importantă încât să nu poată suferi amânare.

Taur
Ai muncit foarte mult pentru a câștiga un post pe care ți-l doreai foarte mult și pe care nu numai că ești conștient că îl meriți, dar și pentru care știi că deții calitățile necesare. Astăzi este ziua cea mare, ziua în care afli rezultatul muncii tale, iar, din fericire pentru tine, este cel mult așteptat și dorit. Vei fi atât de fericit încât îți vei scoate membrii familiei în oraș.

Gemeni
Ai lăsat o sarcină foarte importantă pe ultima sută de metri crezând că o vei putea rezolva foarte rapid. Din păcate pentru tine, se dovedește că această sarcină ar nevoie de mai mult timp decât ai anticipat și de aceea vei fi nevoit să amâni toate planurile pe care ți le făcuseși. Există totuși un aspect bun: vei învăța să nu mai lași până în ultimul moment sarcinile.

Rac
Noul loc de muncă nu este atât de obositor pe cât te așteptai să fie, ba chiar îți lasă suficient timp pentru tine însuți și treburile casnice. Astăzi, vei reuși să termini tot ce aveai de făcut atât acasă, cât și la locul de muncă și chiar îți va mai rămâne ceva timp pentru o ieșire în oraș. Este foarte posibil să ieși pentru a te destinde, mai ales că zilele acestea, ai primit primul salariu.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Leu
Deși ești o persoană extrem de muncitoare de obicei, de ceva vreme te-ai cam culcat pe o ureche, ba chiar ai început să te comporți uneori de parcă totul ți se cuvine și trebuie să primești tot ce vrei, indiferent de efortul pe care îl depui. Realitatea te va lovi puternic. Vei realiza ca ai cam exagerat și că este timpul să revii pe drumul cel bun.

Fecioară
Ai muncit mult pentru un obiectiv pe care ți l-ai propus și pe care dorești să îl atingi. De ceva timp ai început să vezi rezultatele muncii tale, iar acest lucru nu doar că te mulțumește și bucură, dar te și face să vrei să continui munca depusă și să îți dorești să depui mai mult efort pentru îndeplinirea obiectivului. De aici înainte, efortul nu îți va mai părea un efort.

Balanță
Te-ai axat foarte mult în ultimul timp pe partea intelectuală și ai pus pe planul secundar activitățile fizice. Din acest motiv, te-ai decis ca astăzi să pui pe primul loc activitățile fizice și poate chiar să îți creezi un program pe viitor în care să îmbini partea intelectuală cu cea fizică, deoarece știi foarte bine că sportul joacă un rol foarte important în viața oricărui om.

Scorpion
Dorești foarte mult să îți îmbunătățești atât cunoștințele, cât și abilitățile în domeniul în care activezi sau urmează să activezi. De aceea te vei implica în foarte multe activități din care crezi că ai lucruri utile de învățat. În cadrul acestor activități, se poate să-ți ajungă la urechi existența unor cursuri care sunt extrem de potrivite pentru ceea ce îți dorești tu.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Te-ai hotărât să îți iei o zi liberă de la locul de muncă pentru a rezolva câteva probleme gospodărești sau familiale. Ziua se va dovedi a fi productivă, întrucât vei reuși să rezolvi, dacă nu pe toate, cel puțin o mare parte din problemele pe care le ai. Dacă vei reuși să termini în timp util, vei avea ocazia chiar să iei parte la o cină cu câțiva prieteni vechi.

Capricorn
Dimineața nu te găsește în cea mai bună formă. Din cauza odihnei insuficiente și a muncii titanice pe care ai depus-o pentru a termina un proiect sau a-ți îndeplini un vis, acum ești sleit de puteri și tot ce îți dorești sunt câteva ore în plus de somn. Deși nu le vei primi dis-de-dimineață, se prea poate totuși să termini programul de lucru mai devreme.

Vărsător
Ai muncit extrem de mult în ultimul timp și de aceea te-ai decis ca această zi să o dedici relaxării,. Fie că este vorba de o ieșire prin parc, fie pur și simplu de a rămâne acasă și a citi o carte sau răsfoi o revistă, acest lucru te va ajuta să îți reîncarci bateriile și să te pregătești pentru toate lucrurile pe care le ai de rezolvat în zilele care urmează.

Pești
Toate lucrurile vor merge ca unse pe întreg parcursul acestei zile. Îți vei da toată silința pentru a-ți îndeplini sarcinile la cel mai înalt nivel și chiar vei reuși acest lucru. Vei rezolva chiar și sarcinile pe care nu le aveai în plan, iar acest lucru poate să îți elibereze puțin una dintre zilele care urmează. Cu toate că ești atât de productiv, vei găsi timp și pentru partenerul de viață.

 

 

 

 

 

Comentarii: