HOROSCOP

HOROSCOP 13 august 2022

Berbec Nu te teme că nu-i vei putea susține pe prietenii tăi, deoarece ești prea implicat în munca ta. Vei găsi o cale să împaci eforturile tale cu atenția acordată celorlalți. Te miști cu fluiditate și impresionezi.

Taur
Ai multe lucruri de discutat cu echipa ta, organizezi întâlniri și mergi la evenimente. Relațiile personale te solicită mai mult decât de obicei, dar vei avea și momentele tale de liniște, nu-ți face griji.

Gemeni
O atitudine mai conservatoare în privința cheltuielilor te-ar putea scăpa mai târziu de probleme financiare. Investițiile înțelepte sunt la îndemâna ta dacă te hotărăști să profiți de oportunitățile.

Rac
Indiferent că sunt chestiuni personale sau profesionale la mijloc, se vor găsi unii care să apeleze la compasiunea ta pentru câștigul lor personal. Nu te lăsa intimidat și nu intra în joc, altfel riști.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu
Dacă aveai îndoieli în privința realizărilor tale, e timpul să le risipești, pentru că lucrurile arată cu totul altfel, poate mult mai bine decât ai fi sperat. Stai departe de discuțiile aprinse.

Fecioară
Ai nevoie de încurajare din partea unor persoane apropiate însă îți vine greu să o ceri. Preferi să te descurci singur, chiar dacă te împotmolești vizibil. Cineva vine în ajutorul tău în mod surprinzător.

Balanța
Vrei să acționezi în stilul tău, iar reacțiile prea lente ale celorlalți te scot efectiv din sărite. Poate ar trebui să le spui foarte clar ce aștepți de la ei, ai putea fi uimit de ceea ce poți obține.

Scorpion
Ai puterea să reinstaurezi pacea în cercul tău de prieteni, pentru că influența ta e imensă. Dacă ai fost cel care i-a adus pe acești oameni împreună, ești singurul care poate regla lucrurile.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Dacă până acum ai așteptat ca celălalt să facă primul pas, e timpul să schimbi această situație. Spune ce gândești, pentru a vedea cum îți răspunde cealaltă persoană. Nu te teme să fii onest.

Capricorn
Te gândești prea mult înainte de a acționa, iar asta îți taie elanul fără să-ți dai seama. E o perioadă favorabilă asumării riscurilor, astfel că întâmpină cu determinarea ta caracteristică fiecare ocazie.

Vărsător
Ai muncit mult prea mult, încărcându-te cu responsabilități greu de dus de unul singur. Te-ai sacrificat, deși unii te pot acuza de egoism pentru că n-ai mai dat niciun semn de viață.

Pești
Preiei controlul cu o mână de fier și nu te lași până nu treci de toate obstacolele. Îți păstrezi cumpătul în fața unor contexte birocratice, chiar dacă nu ai mereu câștig de cauză.

 

 

 

 

 

Comentarii: