LIFESTYLE

Una dintre cele mai frumoase asistente tv își schimbă meseria? Ce vocație și-a găsit celebra bombă sexy

La 35 de ani, Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei, pare tentată de o altă carieră decât cea în televiziune. Sau așa susțin tabloidele, că Iuliana ar vrea să se reprofileze. În D.J.

De altfel, Iuliana Luciu a și postat recent câteva imagini și un video, în timp ce susținea o reprezentație într-un club select din Monaco, în fața unui public extrem de numeros.

Mai concret, Iuliana Luciu a întreținut atmosfera, oferindu-le petrecăreților din Monaco muzică bună. Și ceva numai bun de privit, pentru asistenta tv a îmbrăcat o ținută extrem de provocatoare: într-o bustieră din piele cu decolteu adânc care i-a scos în evidență atuurile feminine.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

«Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi!Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!», a scris Iuliana Luciu pe social-media. Dar a ținut să precizeze imediat și ce se va întâmpla cu cariera ei în TV.

”Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată”, a spus Iuliana Luciu pe Facebook.

 

 

 

 

Comentarii: