HOROSCOP

HOROSCOP 13 martie 2023

Berbec Te afli la o răscruce de drumuri pentru că ai ocazia să mergi într-o nouă direcție. Ai ocazia să te conectezi cu persoanele din jurul tău. Găsești persoane cu care ai o legătură emoțională sau spirituală. Totodată, vei lua o decizie importantă. Alegerea A te va conduce la ceva care te provoacă să afli lucruri despre tine. Alegerea B te întoarce la lucrurile familiare.

Taur
O întorsătură pozitivă asupra lucrurilor din viața ta, și oportunitățile vor începe să înflorească. Decizi între câteva opțiuni. Ai ocazia să-ți schimbi locul de muncă sau să te transferi la un alt departament. Ori poți rămâne la jobul tău actual. Deseori optezi pentru lucrurile confortabile. Însă acum vei fi răsplătit pentru că ai ales drumul mai greu.

Gemeni
Ai parte de o dragoste adevărat. Se întâmplă lucruri speciale. Ai o legătură profundă cu un potențial partener. Ia-o încet și descoperiți-vă reciproc. Vă dezvăluiți secrete despre voi. Decizi și să te înscri la un curs, să te perfecționezi, să înveți lucruri noi. O diplomă poate însemna un loc de muncă mai bun în viitor, dar poate fi o mare perturbare în viața de zi cu zi.

Rac
Iubirea bate la ușă. Un prieten vrea să devină mai mult decât o simplă cunoștință. Ai de luat și o decizie financiară. Poți alege între conturi de economii, fonduri mutuale, criptomonede sau seiful din casă. Aceasta este o decizie importantă care necesită o foaie de calcul pentru a parcurge argumentele pro și contra. Acordă-ți timp să te gândești serios.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Îți îmbunătățești viața prin mici schimbări. Preiei controlul. Poate îți schimbi dieta, te apuci de soport sau începi o practică de meditație. În relație va trebui să iei o decizie. O vei duce la următorul nivel, rămâi acolo unde ești sau îi pui capăt. Știi că viitorul se schimbă doar dacă faci ceva diferit. Ai încredere în tine. Știi ce vrei să faci.

Fecioară
AI de ales și în ceea ce privește locul de muncă. Ți se oferă o promovare sau o oportunitate de a te transfera la o altă echipă. Dar poți să stai pe loc, făcând același lucru pe care îl faci acum, ceea ce înseamnă mai mult timp și energie pentru a te concentra pe familie, casă sau pe proiecte creative. Poate veri să te întâlnești cu un prieten pentru a afla argumentele pro și contra.

Balanță
Poți echilibra ceea ce doresc alții cu ceea ce vrei tu și așa găsești armonia. Îți echilibrezi responsabilitățile și obligațiile familiale cu ceea ce dorești să faci. Va trebui să iei și decizii dificile în dragoste. Vei alege dacă mergi mai departe sau pleci. Un lucru este sigur. Relația ta nu va rămâne aceeași. Vei vorbi cu un prieten despre dilema ta.

Scorpion
Realizezi un fapt important despre partenerul tău și despre modul în care acesta îți comunică nevoile. Ai această epifanie pentru că ai văzut un videoclip despre cele patru limbaje ale iubirii sau recunoști modelul relațional din propria ta familie. Relația ta ar putea deveni mai apropiată. Și cu privire la casa ta ai de luat o hotărâre importantă. Alegi să rămâi unde ești sau să te muți.

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Mergi pe drumul spre succes. Recunoști că succesul personal se bazează pe modul în care îți stabilești programul. Îți place spontaneitatea, dar succesul necesită acțiune consecventă. O rutină obișnuită te duce la o viață extraordinară. Decizi și dacă să dezvălui un secret despre tine, știind că îi poate face pe alții să te vadă diferit.

Capricorn
De ani de zile te-ai concentrat asupra succesului. Dar ocazional, când urci, trebuie să te și odihnești. Acum vei descoperi lucruri noi iar o persoană te va ajuta. Vei primi astfel resursele de care ai nevoie. Vei decide între două metode de a face bani. Te uiți la metodele trecute, încercate, care oferă siguranță și certitudine.

Vărsător
Alegi să mergi pe o cale mai spirituală. Conexiunea ta cu Universul este întărită de rutinele spirituale pe care le faci acasă. Poți apela la rugăciune, meditație sau pentru a citi texte spirituale. Vezi mai mult de un drum în față. Vezi diferite opțiuni pentru viața ta, care ar putea însemna să avansezi în relația de dragoste sau să-i pui capăt.

Pești
Cineva este interesat sa te cunoască mai bine. Un prieten îți va mărturisi dragostea pentru tine. Acest lucru ar putea însemna schimbări mari în ambele vieți. Acum, trăiești mai autentic, exprimând sentimente adevărate, iar asta te deschide către noi posibilități. Faci ceva ce ți-ai dorit cu adevărat să faci.

 

 

 

Comentarii: