HOROSCOP

HOROSCOP 14 iunie 2020

Berbec Nu spera la rezultate imediate cu planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără la spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.

Taur
Nu te grăbi să renunţi la ceva doar pentru că ţi se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Uneori, abandonul survine cu câteva clipe înainte de a se arăta efectele muncii depuse, deci nu renunţa încă! Mergi mai departe, cu încredere în şansa finală, pentru că ţi-ar părea rău să spui acum stop şi mâine să afli că altul a trecut pe aici şi a cules roadele eforturilor tale de până acum. Eşti aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasă neîncrederea la o parte şi vâsleşte mai departe cu spor, chiar dacă încă nu se vede ţărmul… Nu e departe!

Gemeni
Când calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar încearcă să te calmezi înainte de a lua alte şi alte decizii financiare. Rişti să intri într-o cheltuială peste puterile tale la primul impuls, şi după o vreme să-ţi dai seama că ai aruncat banii pe fereastră. Aşa se fac banii, greu şi lent, tocmai de aceea trebuie să-ţi calculezi mai bine resursele financiare când vine vorba de plăţi mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziţie sau investiţie, ci ar fi bine să mai faci unele economii şi să stabileşti mai atent priorităţile perioadei. Nu stai chiar aşa de bine, momentan.

Rac
Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

CITEȘTE ȘI: Secretele SEXUALE ale fiecărei zodii. AFLĂ ce îl incită cel mai mult!

Leu
E o plăcere să te apleci asupra celor mici, pentru că ai o relaţie cu totul specială cu copiii. Azi îi vezi pe copii cât de avizi ascultă poveştile tale, cât de mult aşteaptă să le vorbeşti, deci deschide-ţi sufletul şi vorbeşte-le pentru că ai multe să le împărtăşeşti. O activitate în strânsă legătură cu copiii ţi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiri pe cei mici şi îi ajuţi să se manifeste liberi. Ei văd în tine acel suflet inocent şi pur pe care îl ai şi rezonează perfect cu tine. Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înţelegi cel mai uşor sufletul de copil. În fond şi tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tău…

Fecioară
Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

Balanță
Ţi-ai propus de multă vreme să-ţi schimbi regimul de viaţă, să te apuci de sport, să ai o viaţă mai activă dar ai tot găsit scuze să amâni momentul. Nu mai poţi amâna, ia taurul de coarne şi fă un prim pas spre un viaţă mai activă. Luptă împotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi să tragi o fugă la sală sau să faci câteva mişcări chiar la tine acasă. Ştii şi tu cu efecte minunate are activitatea fizică de orice fel ar fi, pentru că te vei simţi revigorat chiar şi dacă speli geamurile sau aspiri prin toată casa. Tot un sport sunt şi acestea! Corpul tău are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul când învingi comoditatea.

Scorpion
Azi primeşti o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să te comporţi ireproşabil. Întâlneşti o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel poţi afla şi tu cum e mai bine să tratezi oamenii din jurul tău. Eşti pe drumul cel bun către perfecţiunea spre care tinzi, deci nu te opri din învăţat, chiar dacă ai uneori impresia că unii îţi predau aceste lecţii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comportă-te ca ei şi într-o zi vei fi şi tu un exemplu în ochii altora! Nimeni nu s-a născut învăţat.

CITEȘTE ȘI:  Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Săgetător
Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

Capricorn
Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită. Şi aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună, convinşi fiind, amândoi, că ceea ce planificaţi acum va deveni foarte curând realitate.

Vărsător
Ceea ce creezi tu nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faci totul după un şablon ca să fii acceptat. Fii tu însuţi, un original, dacă asta simţi, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Tu vezi cerul mov şi merele albastre, ei şi? Ai tot dreptul să îţi manifeşti spiritul artistic aşa cum îţi dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii ca toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni. Într-o zi vei fi înţeles!

Pești
Ceea ce creezi tu nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faci totul după un şablon ca să fii acceptat. Fii tu însuţi, un original, dacă asta simţi, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Tu vezi cerul mov şi merele albastre, ei şi? Ai tot dreptul să îţi manifeşti spiritul artistic aşa cum îţi dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii ca toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni. Într-o zi vei fi înţeles!

 

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

Comentarii: