HOROSCOP

HOROSCOP 15 august 2021

Berbec Împărțiţi între provocările profesionale și dorințele voastre emoționale, preferaţi să așteptaţi înainte de a vă implica într-o provocare sau de a începe aventura. Vă ignoraţi nevoile şi dorinţele interioare încercând să-i mulţumiţi pe alţii şi asta nu face bine sufletului. Trebuie să încercaţi experiențe noi pentru a trăi la maximum, să reaprindeţi flacăra iubirii.

Taur
Energia de care ați tot dat dovadă în ultima perioadă este pe cale să se epuizeze, fapt pentru care este nevoie de un timp dedicat propriei persoane. Este indicat să vă luați câteva zile de concediu în care să vă relaxați și să petreceți timp cu familia. Nu este exclus să faceți o vizită neașteptată unor prieteni de familie sau unor rude mai îndepărtate.

Gemeni
Sunteți din ce în ce mai atent la situația financiară a familiei, pentru că veți avea foarte multe cheltuieli de făcut. Este posibil să celebrați un eveniment în familie sau să fiți invitat la evenimente ale prietenilor. Dacă vă doriți și o mică vacanță în care să vă odihniți, este neapărată nevoie de economii.

Rac
Aveți foarte mult de lucru și abia reușiți să vă împărțiți între viața profesională și cea de familie. Vă place să vă asumați responsabilități, dar trebuie să știți când să vă opriți, în caz contrar existând riscul de a vă supraaglomera. Posibilele divergențe cu partenerul de viață vor avea ca fond tocmai această lipsă de timp.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Credeţi că vă puteţi direcţiona singuri destinul acolo unde doriţi, aşa că acționați cu determinare și chiar cu inspirație pentru a schimba situația și pentru a vă transforma existenţa conform idelilor dvs. Atenţie, însă: nu confundați prea mult dorinţele cu realitatea! Totul este posibil dacă vă păstrați picioarele pe pământ, căci aveți tendința să „decolaţi”.

Fecioară
Aspiraţi să trăiţi o relație perfectă, dar vă simţiţi copleşiţi şi vă treziţi afundându-vă într-o atmosferă de neîncredere nerostită. Asta pentru că atunci când sunteţi tăcuţi, fără să acceptaţi confruntarea, rămâneţi blocaţi într-o atitudine ambiguă, care va spori sentimentul de a fi înțeleşi greșit.

Balanță
Aveți o energie pozitivă molipsitoare și reușiți să vă mobilizați grupul de prieteni pentru mai multe activități distractive. Nu este exclus un city break cu gașca veselă în care să vă distrați pe cinste, dar nici o excursie în munți sau un weekend la mare. Nu vă neglijați locul de muncă sau familia și cu atât mai puțin partenerul de viață.

Scorpion
Este perioada ideală pentru a vă reîncărca bateriile și a petrece timp alături de cei dragi. De asemenea, aveți timp pentru a ieși mai mult, a socializa și a petrece timp în compania prietenilor. Profitați de aceste zile libere, căci foarte curând le veți duce dorul. Se anunță o perioadă aglomerată destul de lungă, mai ales la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător
Traversați o perioadă în care nervii vă sunt la pământ și căreia trebuie să îi faceți față cu brio, în caz contrar, ați putea suferi pierderi financiare semnificative. Este important să vă păstrați calmul și să aveți disponibilitatea de a depune un efort suplimentar la locul de muncă. Încercați, pe cât posibil, să nu vă revărsați nemulțumirile pe membrii familiei.

Capricorn
Este posibil să faceți schimbări radicale în ceea ce privește locuința sau automobilul. Aveți grijă să nu luați decizii de moment. Căci există riscul să vă pripiți. Este indicat să cereți sfaturi și să nu acționați pe cont propriu. De asemenea, nu uitați de planurile de viitor pe care le-ați făcut în prealabil, căci acestea ar trebui să rămână încă valabile.

Vărsător
Tindeți să fiți neutru, dar binevoitor cu cei din jur. Nu vă place să vă implicați prea mult, pentru că nu sunteți dispus să suportați consecințele. Această atitudine vă va aduce mai multe beneficii în viitor și este indicat să o mențineți cât mai mult timp. Feriţi-vă de prietenii falşi, care nu merită atenţia dumneavoastră.

Pești
Visați la locuri noi, de o frumusețe rară însă aceste speranțe vă sunt năruite de situația financiară destul de șubredă. A fost nevoie de foarte multe cheltuieli, astfel că va fi nevoie să vă limitați la un buget mai restrâns pentru concediu. Nu dramatizați, puteți petrece un timp de calitate și mai aproape de casă, atât timp cât vă asigurați compania ideală.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: