LIFESTYLE

S-a căsătorit în secret? Andreea Marin spune adevărul

De mai bine de patru ani, Andreea Marin Zâna pare să-și fi găsit echilibrul în dragoste. Are alături un bărbat mai tânăr, pe diplomatul Adrian Brâncoveanu, cu care se înțelege însă aproape perfect.

Nu fac paradă de povestea, preferă intimitatea, dar nu se mai feresc să-și declare public iubirea. Și cum Andreei i-a rămas numele de ”zâna surprizelor”, fanii vedetei au crezut zilele trecute că le-a fost pregătită și lor una.

Prezentatoarea tv a urcat în online o poză într-o rochie albă. Iar când un coleg a comentat: „ Hopa, s-a furat mireasa ”, admiratorii Andreei au asaltat-o cu întrebări. S-a căsătorit cumva pentru a patra oară?

“E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă.

Sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă ” a mărturist Andreea Marin.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Mai vrea un copil

Pe Brâncoveanu i l-a adus soarta exact atunci când avea mai mare nevoie de cineva, povestea Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

După trei căsnicii eșuate, nu mai avea în plan să se lipească repede de cineva, însă l-a cunoscut pe Adrian imediat ce-și îngropase tatăl. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci totul a curs în firesc și cum trebuie. Iar vedeta a spus de multe ori că dacă ar mai apărea un copil ar fi o binecuvântare pentru ea.

”Când o vrea Dumnezeu. Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță! ” a mai adăugat Andreea Marin.

 

 

 

 

Comentarii: