HOROSCOP

HOROSCOP 16 februarie 2021

Berbec Astăzi este important să știi ce îți dorești și unde vrei să ajungi, iar apoi să decizi la ce trebuie să renunți. Mercur retrograd în Vărsător îți aduce un noroc pe casa prietenilor, iar asta înseamnă că te poți baza pe cunoștințe în a obține un bun sau niște câștiguri.

Taur
Câștigurile astăzi vin în calea acelor nativi care își găsesc curajul să ceară ceea ce își doresc de la ceilalți sau să înceapă ceva nou. Casa carierei, dar și cea a reputației sunt foarte importante în acest moment pentru voi.

Gemeni
Dacă aveți de făcut prezentări sau trebuie să participați la întâlniri importante, cuvintele voastre vor fi auzite mult mai ușor și au greutate datorită experienței.

Rac
Ești destul de romantic și parcă începi să vezi cu alți ochi tot ce ține de partenerul de viață și de familie. Poți să îi faci pe cei din jur fericiți doar prin simplul fapt că arăți că îți pasă.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu
Accentul cade pe viața de cuplu și pe anumite decizii legate de viitor pe care trebuie să le luați împreună. Cineva din anturajul tău poate avea nevoie de un ajutor legat de un eveniment fericit din viața lui.

Fecioară
Unele lucruri pe care tot încercați să le rezolvați de ceva timp acum se așază cumva și vă ajută să găsiți soluții mult mai rapid. Partenerul de viață are nevoie de atenția și de grijă voastră.

Balanță
Toate lucrurile merg mai bine atunci când faci totul cu bună dispoziție și cu intenții pozitive. Parcă începi să înțelegi niște sentimente cu care te-ai luptat în ultimul timp, iar asta îți dă liniște.

Scorpion
Astăzi este o zi bună, iar oamenii din jurul tău îți sunt alături și te susțin. Nu ar strica să începi să faci noi planuri de viitor alături de partenerul de viață.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Poți să evoluezi bine atât astăzi cât și în zilele următoare, iar cheia este la tine. Este indicat să încerci să scapi de lucrurile negative care tot te-au urmărit în trecut și să comunici mai mult cu cei din jur.

Capricorn
Cei din jur încep să îți aprecieze ajutorul și cu această ocazie vezi cât de important ești în viața lor. Există oportunitatea unei discuții legate de câștiguri sau investiții cu persoane mai în vârstă sau cu experiență ca tine.

Vărsător
Poate că astăzi este un moment bun în care să renunți la ceva de valoare pentru a face o bucurie unei persoane apropiate. Universul nu va uita acest gest și te va recompensa mai mult decât te aștepți.

Pești
Pentru a reuși să treci niște bariere și să descoperi o aptitudine pe care o deții este nevoie să scapi de frici sau incertitudini și să acționezi din instinct. Îngerul vostru protector este foarte activ în această perioadă, așa că bazați-vă și pe semnele pe care vi le da.

 

sursa: www.impact.ro

 

Comentarii: