HOROSCOP

HOROSCOP 16 ianuarie 2021

Berbec Berbecii simt că urmează aventura vieții lor și s-ar putea să aibă dreptate. Nu este genul de aventură exotică, ci una mai degrabă spirituală, ce le va da din nou un sens clar în viață și o cale de urmat. Poate fi chiar o dragoste din adolescență, ce revine cu o forță copleșitoare.

Taur
Deși Taurii se pricep să facă lucrurile pe cont propriu, fără a cere ajutor sau sfaturi, în anumite situații încărcătura este prea mare. Ai nevoie de cineva alături de tine, pentru că altfel riști ca efortul să fie în zadar.

Gemeni
Nu aștepta ca ocaziile să pice din cer. Testează apele, fie în dragoste sau în carieră, și vei vedea cum atmosfera se schimba, iar un lucru duce imediat la altul. Trebuie să fii în mișcare, iar acum e momentul pentru primul pas.

Rac
Racii îşi găsesc echilibrul în această perioadă atât pe plan profesional, cât şi sentimental. În ceea ce priveşte relaţiile, vă bucuraţi de înţelegere şi susţinere din partea persoanei iubite. Cât despre nativii singuri, începutul unei noi relaţii se întrevede la orizont. Sunteţi cu adevărat norocoşi!

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Leu
Leii ar fi bine să nu mai amâne lucrurile pe care le au de de făcut, să acţioneze mai mult şi să vorbească mai puţin. Dacă nu mergeți înainte, o persoană importantă ar putea începe să se îndoiască că știți ce faceți. Și chiar dacă acest lucru nu este adevărat, nu puteţi demonstra opusul dacă nu sunteţi mai practic.

Fecioară
Pentru a ieşi în evidenţă, este bine să vă desprindeţi de ceilalţi şi să vă impuneţi felul de a fi. Nativii zodiei se bucură de linişte alături de cei dragi şi vor trăi momente speciale în cuplu. Planurile pentru a întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului sunt mai aproape decât vă aşteptaţi iniţial.

Balanță
Fă ce ai ce ai chef azi. Nu încerca să te simți altfel decât ești, mai ales de dragul de a face persoanele din jurul tău să se simtă confortabil. Ei trebuie să îți facă față oricum ai fi, atât timp cât ești politicos ca de obicei.

Scorpion
Inițierea conversațiilor dificile îți este la îndemână când ești nervos, așa că urmează-ți starea și spune ce ai pe suflet. Vei știi cum să faci asta fără să superi pe nimeni, iar eliberarea te va face să te simți bine. Te vei bucura de restul zilei odată ce îți iei această problemă de pe suflet.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Săgetător
Ar fi înțelept să îți reevaluezi stilul de viață acum. Trăiești mai bine decât îți permiți? Ar fi timpul pentru o schimbare în modul în care cheltui banii. Asta nu înseamnă că nu poți ieși niciodată la cină în oraș sau să îți cumperi ceva. Înseamnă doar că nu te ții de un buget și că joci la risc.

Capricorn
Dacă eşti nevoit să mergi la serviciu, sfatul astrelor pentru tine este să încerci să nu te agiţi prea mult. Fă lucrurile în linişte, nu te amesteca în conversaţii care nu te privesc şi, în niciun caz, nu încerca să aplanezi vreun conflict. Azi, cel mai bine ar fi să nu faci sport. Există riscul unor accidentări destul de serioase.

Vărsător
Vărsatorul ar putea avea parte de surprize bizare din partea persoanei iubite. Sfatul astrelor este să luaţi o pauză. Încercaţi să vă limpeziţi gândurile şi sentimentele şi luaţi o decizie. În plan financiar, lucrurile nu stau prea roz, astfel că trebuie să eviţi orice achiziţii inutile.

Pești
Astăzi, nativii zodiei Peşti vor să facă doar ceea ce face plăcere. Ai o energie pozitivă, iar această atitudine este molipsitoare, toţi cei din jur te admiră şi vor să îşi deschidă sufletul faţă de voi. În plan sentimental, s-ar putea să ai noroc în dragoste. Vei cunoaște o persoană specială, care poate fi jumătatea mult așteptată.

 

 

 

 

 

Comentarii: