LIFESTYLE

S-a dat drumul la glume pe Internet, după ce președintele Iohannis s-a vaccinat! Râzi cu lacrimi

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti Covid-19, vineri, la ora 10.00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Momentul a fost filmat și văzut pe toate canalele media, iar Iohannis le-a arătat românilor că nu degeaba este o fire sportivă, fiind mare amator de tenis și ciclism. La 61 de ani, președintele arată ca un veritabil atlet, fără burtă și cu mușchii perfect conturați.

Evident că imediat rețelele de socializare s-au umplut de jocuri de cuvinte și de glume la adresa lui Iohannis, unele dintre ele extrem de reușite. Cum este de exemplu alăturarea pozelor lui Iohannis la vaccin și cu Vladimir Putin la bustul gol, la care jurnalistul Valentin Pîrvu a fost atașat și următorul comentariu: ”Dacă ii dă Klaus al nostru o bucată, ne da ăla tezaurul înapoi:)!”

„La 60+ ani, Klaus n-are burtă și are mușchi. 5 milioane de români: mă duc sa arunc toate tiramisurile din frigider!“, a comentat și Lucian Mândruţă pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Cele mai reușite poante

Cum spuneam, forma fizică demonstrată de Klaus Iohannis a fost remarcată rapid de cârcotași. Care au dat startul glumelor pe Internet. Iar câteva dintre cele mai reușite poante pe seama mușchilor prezidențiali:

„Brand naţional.”

„La următoarea conferință de presă: Domnule preşedinte, ne puteţi spune cât ridicaţi?”Boss, respect pentru muşchii aia! M-am apucat să fac flotari după ce am văzut imaginile.”

„Iohannis n-a vrut să se vaccineze în decembrie, în prima etapă a campaniei, ca să mai lucreze puţin la sală.”

„În numele tuturor femeilor, vă mulţumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceţi şi abdomene.”

„Oare rapelul la vaccin nu se poate face în abdomen? Întreb pentru niște prietene.”

„România braţului bine făcut.“”

 

 

Comentarii: