HOROSCOP

HOROSCOP 16 mai 2024

HOROSCOP 16 mai 2024

Berbec

Distracția este ceea ce te motivează astăzi. În timpul tranzitului pe Marte pe Lună, mergi către lucrurile care te entuziasmează și fă tot ce poți pentru a avea mereu zâmbetul pe buze. Dansează, mergi la sală, ieși cu prietenii, gătește ceva bun, îndreaptă-te către activități care îți bucură inima.

Taur

Nu ești în dezacord cu familia ta, dar trebuie să alegi lucrurile pe care le tratezi cu prioritate azi. S-ar putea să fie nevoie să pui câteva lucruri pe modul așteptare pentru a te ocupa de sarcinile de acasă.

Cu toate acestea, în timpul Lunii pătrate Venus, odată ce ai terminat un anumit proiect, timpul tău este tot al tău.

Gemeni

O conversație importantă cu un prieten poate pune pe masă câteva aspecte de luat în considerare. Este posibil să afli informații importante pe care nu le știai înainte și pe care le poți utiliza. Astăzi, în timpul lunii trigon Marte, nu evita un conflict sau o discuție complicată, chiar dacă te simți incomod. Termină ceea ce ai de spus.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul Federației Internaționale de Diabet: 10 alimente care trebuie evitate

Rac

Nu împrumuta bani unui prieten. Deși s-ar putea să pună presiune pe tine și să vrea chiar sa-ți înapoieze mai mult la un moment dat, dacă alegi să faci asta în timpul pătratului lui Venus, nu te concentra pe sume. Dăruiește din inimă pentru că poți și mergi mai departe.

HOROSCOP 16 mai 2024

Leu

Lucrurile pe care le faci te reprezintă. Locul de muncă este pentru tine ceva important care te bucură prin împlinirea lucrurile pe care le faci tu sau colegii tăi. Astăzi, Luna este Marte trigon și există un element de plăcere la locul de muncă. Atitudinea și mentalitatea ta pozitivă te pot deosebi de ceilalți într-un mod plăcut.

Fecioară

Ești suficient de curajoasă să înfrunți adevărul despre un trecut de care nu ești neapărat mândră. Poate ajuți pe cineva care are nevoie să audă o discuție încurajatoare. Poate că poți scrie o postare care să-ți schimbe viața, plină de inspirație și să o pui pe rețelele sociale. Nu-ți fie frică să ieși și să încerci lucruri noi. Prezența ta în lume poate fi o influență minunată.

CITEȘTE ȘI: Funcția militară pe care Prințul William a primit-o de la Regele Charles al III-lea: De ce ar lărgi acest lucru și mai mult prăpastia dintre Harry, fratele și tatăl său

Balanță

Prietenii buni sunt greu de găsit, așa că atunci când întâlnești pe cineva care îți place, sentimentele sunt reciproce. Sunteți ca două boabe de mazăre într-o păstaie. Astăzi, s-ar putea să întâlnești o persoană specială cu care faci clic pur și simplu. În timpul lunii trigon Marte, ai chimie în toate, trebuie doar să îți dai seama de asta. Lasă-ți sentimentele să se arate.

Scorpion

Unele secrete sunt cel mai bine să fie păstrate în afara locului de muncă. Când ești întrebată ce ai făcut în weekend, gândește-te dacă chiar vrei să răspunzi. Poate fi o întrebare invazivă. Ai grijă ca tonul să fie simplu și calm. Concentrează-te asupra momentului din timpul pătratului Lunii Venus.

HOROSCOP 16 mai 2024

Săgetător

Poți spune ce funcționează și ce nu. Ești gata să îți pui în practică cunoștințele și să le folosești în mod corespunzător. S-ar putea să-ți fie ușor să faci acest lucru în timpul lunii trigon Marte, mai ales atunci când totul se complică. Ai un mare simț al măiestriei și găsești soluție în orice. Victoria este de partea ta, te sfătuiește YourTango.com.

CITEȘTE ȘI: Cine NU ar trebui să mănânce căpșuni: Afecțiunile care sunt înrăutățite de aceste fructe

Capricorn

Micile alegeri pe care le faci în fiecare zi sunt cele care te ajută să abordezi ziua cu mai multă încredere. Vrei să fii cât mai sănătoasă posibil, ceea ce înseamnă că e bine să stai cu oameni care fac la fel. Urmărește opțiuni pozitive și sănătoase. Evită automatul de la locul de muncă și consumă gustări care să te ajute să reziști tentației de a consuma dulciuri.

Vărsător

Fiecare relație poate avea fisuri din când în când. Ceea ce contează este că poți vedea prin tot acest amalgam și poți găsi ceea ce contează cu adevărat în viața ta. S-ar putea să te simți nerăbdătorare să arăți cu degetul și să te învinovățești, dar în timpul tranzitului pe Marte pe Lună, nu fugi. Rămâi pe poziții pentru a urmări miracolul înțelegerii care se desfășoară.

Pești

Onestitatea poate fi unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat vreodată cu relația ta. Nu există nimic de ascuns odată ce totul este la vedere. Ești liberă să scoți autenticitatea la iveală în timpul pătratului Luna Venus și te simți atât de bine.

Comentarii: