HOROSCOP

HOROSCOP 17 noiembrie 2019

Berbec

Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune. Chiar dacă e un demers de lungă durată care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese. Dacă vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi vă sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, ca să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

 

Taur

Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune. Dacă pleci la drum, fii sigur că pe parcursul călătoriei sau la destinaţie te aşteaptă oameni tonici, lucruri frumoase, surprize plăcute, încât e o reală bucurie să porneşti! Chiar dacă pleci cu unele reţineri, după ce se vor ivi primele aspecte pozitive, toate se vor ţine lanţ din bine în şi mai bine. Lasă rezervele, dubiile sau temerile deoparte, pentru că tot ce apare pe parcursul acestei zile are efecte excelente asupra ta, dându-ţi chef de viaţă!

 

Gemeni

Eşti dezamăgit să vezi cum un mare vis se destramă sub ochii tăi, doar pentru că nu ai făcut tot posibilul să-l duci la capăt. Ai ratat câteva ocazii bune, ai amânat unele decizii importante iar acum e deja prea târziu să mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie să te recunoşti învins şi să renunţi la planul de la care aveai atâtea speranţa. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul şi să mergi într-o altă direcţie şi astfel să nu pierzi chiar tot ce ai construit până aici. Ar mai fi ceva şanse.

 

Rac

Dacă laşi oboseala şi pesimismul să te domine, nu vezi nimic bun în jur, decât pericole, riscuri şi lipsuri. Dacă ţie îţi lipseşte cheful, energia sau motivaţia pentru a te concentra într-un proiect ce necesită un consum mare de resurse, priveşte în jur, pentru că ai la cine apela la nevoie. Încurajările, susţinerea sau elanul pot apărea de la persoane din jur care se află într-o pasă mult mai bună decât tine. Te-ai putea molipsi uşor de la ei, deci ascultă-i, încarcă-te de energia lor, lasă-i să te atragă în planurile lor, pentru că ei sunt mai bine animaţi decât tine.

Citește și: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu

Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fie nevoie de o analiză retrospectivă a etapelor parcurse până acum, pentru a putea modifica ceva din mers. Nu e timp să o iei de la capăt, dar poţi deturna totul într-o direcţie complet nouă după ce vei găsi punctul slab al acestor planuri. Ai sigur un plan de rezervă la dispoziţie astfel încât să nu consideri că e un plan eşuat, ci doar unul care necesită transformări radicale. După ce vei schimba macazul, lucrurile vor reveni la normal mai repede, descoperind cât de important e uneori să nu te opui schimbării.

 

Fecioara

Găseşti portiţa de ieşire dintr-o situaţie complicată care te duce la etapa următoare, dar nu te lăsa furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ţi se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poţi accepta dacă ţi se cere să faci ceva ilegal sau incorect, ca atare nu te lăsa păcălit de condiţii suspecte. Dacă intuiţia îţi spune că există un preţ de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepţi ceea ce ţi se oferă. Nu eşti în stare nici să minţi, nici să înţeli, pentru că aşa te amăgeşti singur.

Balanță

Musafirii sunt bineveniţi astăzi, pentru că uşa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti. Vestea care soseşte azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici uşor, te face fericit şi simţi nevoia să o transmiţi la toată lumea. Telefoanele vor zbârnâi toată ziua, la uşa ta mereu sună cineva iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Eşti un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate şi bine argumentate, deci cine te are azi alături are numai de câştigat, pentru că pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discuţie, veşti bune de transmis…

 

Scorpion

Imaginează-ţi viaţa ta, în acest moment, ca un ogor nou care aşteaptă prima însămânţare. Gândeşte-te la ce anume vrei să recoltezi la anul de pe acest pământ fertil şi începe campania agricolă! Evident, e o metaforă, dar se potriveşte de minune situaţiei în care te afli acum, pentru că important e cum faci primul pas, primul gest în acest nou drum pe care porneşti. Investeşte încredere, gândire pozitivă, iubire şi siguranţă în ceea ce vrei să obţii la finalul acestui proiect, şi roadele vor fi pe măsură. Ai răbdare, pentru că nicio recoltă nu se dezvoltă peste noapte!

 

Citește și: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător

Sursa principală de energie a acestei zile eşti tu, deci să nu te mire că nu ai nicio clipă doar pentru tine. Multă lume va bate la uşa ta cu diverse motive, dar o fac fără să-şi dea seama ce anume îi atrage la tine. Îi chemi tu cu energia ta maximă, pe care o împarţi din belşug la toată lumea: emani forţă, degaji stimulente, şi cum unii caută de undeva un surplus de motivaţie, vor veni către tine ca s-o capete. O fac inconştient, nu înseamnă că le torni tu în pahare cîte un pic de energie, dar se vede de la o poştă că tu eşti mult mai energic azi. Unii vor fi un fel de vampiri energetici şi îţi stau prin preajmă doar pentru că extrag de la tine cât de multă energie se poate!

 

Capricorn

Azi simţi nevoia să te retragi un pic din iureşul lumii, şi cea mai potrivită activitate ar fi… bucătăria. Eşti mult mai preocupat de alimentaţia familiei tale, de aceea vei călători cu gândul prin zone de informaţie care te pun la curent cu acest domeniu. Încerci reţete noi, adopţi un regim nou de viaţă, renunţi la un aliment care nu-ţi prieşte, discuţi cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente în hrana de zi cu zi, deci aspecte care ţin de sănătatea ta şi a familiei tale pornind de la ceea ce consumaţi. Nu te deranjează deloc postura de gospodină perfectă, sau, dacă eşti bărbat, vei avea şi tu aceeași atracţie spre gastronomie, sau măcar spre a face cumpărăturile casei.

 

Vărsător

Cine spune că, de la o vârstă, nu mai ai de învăţat? Toată viaţa e un studiu continuu, ca atare nu te opri din întrebat, din explorat, din învăat! Şi azi apare o situaţie din care ai enorm de aflat şi iată încă o experienţă acumulată, pusă acolo, deoparte, în bagajul tău de informaţii şi cunoştinţe folositoare. Eşti de acord că nu trebuie niciodată să îi închizi mintea, urechile şi inima pentru că, din tot ce întâlneşti clipă de clipă în calea ta, mai descoperi ceva util de păstrat în memorie. E o plăcere să fii încă elev la şcoala vieţii!

 

Pești

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tău, cei care îţi sunt concret alături, ci poţi avea şi prieteni… nevăzuţi. Discuţi cu ei cu lejeritate chiar şi fără a-i vedea, dar îi simţi atât de puternic pe aceeaşi lungime de undă, aşa cum nu simţi pe nimeni, în lumea exterioară palpabilă. Oferă-ţi acest răgaz intim de a discuta între patru ochi cu prietenii tăi secreţi, indiferent că sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o înrumare, că sunt îngerii tăi de la care aştepţi un sfat, sau doar eul tău interior care are ceva să-ţi transmită. Permite-ţi această introspecţie personală şi ai să descoperi răspunsuri pe care niciun om nu ţi le-ar putea oferi!

 

sursa: acvaria.com

 

 

Comentarii: