HOROSCOP

HOROSCOP 17 noiembrie 2022

Berbec Trăiești cu impresia că totul se învârte în jurul tău. Nu ar fi rău să îi acorzi mai multă atenţie partenerului şi vei fi surprins că acest detaliu îţi va aduce numai beneficii. Se activează interesul pentru domenii filozofice, justițiare, religie și îți vei lărgi perspectiva asupra lumii întregi.

Taur
Micile neînțelegeri din ultima perioadă din viaţa de cuplu ţi-au creat o stare de nesiguranță şi anxietate. Comunică mai mult cu partenerul şi petreceți mai mult timp împreună: mergeți la o cină romantică, urmăriți un film, iar situaţia se va remedia de la sine. Acum este momentul oportun să îți reorganizezi starea financiară prin a fi mult mai cumpătat în cheltuielile pe care le vei face.

Gemeni
Ai putea avea impresia că te afli prins într-o tornadă, iar toate lucrurile se învârt în jurul tău haotic şi fără niciun sens. Nu te stresa prea mult in privința acestui lucru. Încearcă să tratezi totul cu mult calm, iar rezolvarea va veni de la sine. Rezervă-ți timp pentru propria persoană, relaxează-te, echilibrează-te psihic și fizic, pentru a putea da randament.

Rac
Simţi că energia de care ai dat dovadă în ultimul timp s-a epuizat. Încearcă să te odihnești şi să petreci mai mult timp cu prietenii. În cele din urmă, toate acestea te vor ajuta să-ţi reîncarci bateriile. Ești dispus să petreci timp în compania unui prieten drag cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Astfel, ce metodă mai bună poți găsi să faci asta, dacă nu plecând într-o excursie pentru a te desprinde de monotonie?

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Leu
Radiezi de optimism, motiv pentru care eşti atracția principală a zilei. Bucură-te de atenţia celor din jur care te apreciază pentru felul tău de a fi. Îți faci timp pentru viața amoroasă, se vor isca idile pasionale, deoarece deții șarmul, farmecul necesar pentru a atrage sexul opus fără prea mare efort.

Fecioară
Ai ocazia perfectă să petreci clipe minunate alături de persoana iubită. Simţi că totul merge ca pe roate şi nimic nu îți poate strica buna dispoziţie. La finalul perioadei, poţi avea parte și de surprize dintre cele mai plăcute. Se anunță măriri de salariu, contracte și colaborări noi.

Balanță
Simţi că lucrurile nu merg cum ar trebui pe planul profesional. Monotonia şi oboseala şi-au spus, în cele din urmă, cuvântul. Acesta ar fi momentul oportun să-ţi iei o vacanţă binemeritată. Se anunță o perioadă aglomerată, sufocantă, la locul de muncă; din cauza acestei perioade nefaste se poate întâmpla ca să te încâlcești în prea multe detalii.

Scorpion
Când o uşă se închide, alta se deschide. Acesta este motto-ul care te caracterizează. Lasă în urmă toate sentimentele negative pentru a face loc lucrurilor bune în viaţa ta. Devii mai sincer, mai modest și îți vei exprima clar sentimentele, acest lucru face să se simtă o armonie, o calmitate în relațiile de cuplu.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător
Această perioadă va fi încununată de reușite atât pe planul material, cât şi pe cel sentimental. Ai grijă cum gestionezi situaţia, astfel încât la final să primeşti toţi laurii. Începi să respecți regulile comunității în care te afli. Există posibilitatea unei vizite la rude sau unei reuniuni de familie.

Capricorn
Când crezi cu tărie în ceva, ai tendința să vezi totul numai alb-negru, în timp ce griul îţi scapă. Încearcă şi această perspectivă nouă, astfel, vei putea vedea lucrurile într-o altă lumină. Este posibil ca pe pe parcursul acestor zile, partenerul să îți facă o surpriză ce constă într-un mic city break. Acceptă această scurtă vacanță, deoarece te poate ajuta să îți consolidezi relația.

Vărsător
Neînțelegerile din ultima perioadă cu un membru al familiei au dus la mici disensiuni. Încearcă să-ţi exprimi cu mai mult calm punctul de vedere, iar lucrurile vor intra pe făgașul lor normal. Totul se desfășoară așa cum probabil ai visat de cele mai multe ori. Ești asemenea unui magnet ce atrage doar lucru bune, precum admirația superiorilor și colegilor de serviciu pentru munca depusă.

Pești
Cheltuielile din ultima perioadă te-au dus într-un mic impas financiar. Nu te îngrijora prea mult în această privință, deoarece ai oportunitatea să intri în posesia unei sume importante de bani.Te bucuri de o promovare, modalitate găsită de superiorii tăi pentru a-ți încununa meritele muncii din ultima vreme. Eforturile se văd în câștigurile pe care le ai…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: