featured HOROSCOP

HOROSCOP 17 septembrie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Vei fi cel mai fericit stai departe de ochii curioși. Nu ai chef să fii prietenos sau să participi la bârfe. Porți aceleași conversații cu aceiași oameni de ceva timp și te simți plictisit, așa că petrece timp singur azi, dacă poți.

Taur
Vei primi informații care au un impact puternic asupra vieții tale. Vei avea ocazia să te muți într-un alt stat sau țară. Poate vei decide chiar să te căsătorești.

Gemeni
Ar trebui să te simți optimist astăzi, să ai încredere în capacitatea ta de a realiza orice îți propui. De altfel, tu știi că dacă depui eforturi să-ți îndeplinești un obiectiv, nu are cum să nu îți iasă.

Rac
Toată munca grea pe care a depus-o pentru a-ți dezvolta încrederea va avea rezultate. Mai mult decât atât, pasiunea ta este mare, așa că petrece-ți timp cu partenerul.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu
Bioritmul tău este scăzut. De fapt, este posibil să te simți depășit. Nu are rost să încerci să menții un ton vesel. Oamenii vor vedea prin fața ta. Așa că mai bine desfășoară activități singur.

Fecioară
Ți-ai vândut manuscrisul către un editor sau ai încheiat cu succes un proiect care îți este drag. Acest succes ar trebui să-ți ofere încrederea de care ai nevoie. Nu uita să sărbătorești!

Balanță
Cineva anunță o schimbare majoră fără avertisment. Nu ești sigur cum să reacționeziși nu ai nici o idee despre cum te va afecta. Tot ce poți face acum este să aștepți. Încearcă să nu intri în panică.

Scorpion
Ești dornic de informații despre un anumit subiect și vei depune toate eforturile pentru a le obține. Înainte de a merge la bibliotecă, de ce să nu încercați o căutare online? S-ar putea să găsești tot ce aveți nevoie fără să de deplasezi.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
S-ar putea să primești bani dintr-o sursă neașteptată. Poate că un unchi a murit și a amintit de tine în testamentul său sau a ajuns la final un vechi acord legal.

Capricorn
Veți avea o perspectivă nouă despre o persoană importantă din viața ta, iar relația în care te afli va căpăta o întorsătură nouă. Simți că acum îți cunoști complet partenerul.

Vărsător
Îți este greu să te ridici din pat și să mergi la serviciu. A sosit momentul să cauți un alt loc de muncă. Probabil că nu este ceva ce poți face acum, dar răsfață-te.

Pești
Povestea este în aer și trebuie să respiri mult din ea astăzi. Sângele tău clocotește, pasiunea ta crește și o cină romantică pentru doi este în cărți. Vei vrea să-ți cumperi haine.

 

 

 

Comentarii: