HOROSCOP

HOROSCOP 18 noiembrie 2022

Berbec Este posibil să doriți schimbarea stilului de viață. Aveți senzaţia că viaţa dumneavoastră este destul de riscantă şi vreți să aveți mai multă stabilitate în tot ceea ce faceți. Dar, în mod paradoxal, în cadrul familiei ar putea exista o provocare pe care trebuie să o depășiți. Aveți îndoieli legate de alegerile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului în amor.

Taur
Aveți foarte multe planuri pentru viitorul apropiat și singurul impediment îl constituie, momentan, situația financiară destul de instabilă. Sunteți nemulțumit de locul de muncă actual și vă stresați foarte mult pe acest fond. Planurile voastre își vor găsi îndeplinirea cu ajutorul unei persoane dragi, poate al unui membru de familie.

Gemeni
Vreți o schimbare în viaţa dumneavoastră, de aceea începeți să faceți diverse experimente pentru a stabili exact ceea ce vi se potrivește. Pentru a vedea mai clar în sentimentele dumneavoastră, va trebui să vă izolați într-un loc frumos și confortabil, însă nu într-o mănăstire!

Rac
Aveți o dispoziție nu tocmai bună care se observă cu ușurință, mai ales la locul de muncă. Sunteți indispus și aveți nevoie de o pauză în care să vă refaceți. Este indicat să fiți mai înțelegător și mai tolerant cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață și colegii de la serviciu. Încercați să renunțați la această înverșunare care nu vă caracterizează.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Nu sunteți adepții prieteniilor nesincere, care urmăresc mai multe beneficii. Este posibil să aveți discuții serioase cu prietenii voștri apropiați pentru a stabili dacă vă ghidați după aceleași principii de viață. Este bine să fiți selectiv cu oamenii care vă înconjoară, dar să nu exagerați cu această atitudine, în caz contrar ați putea deveni deranjant.

Fecioară
La locul de muncă, norii din ultima vreme se estompează şi va răsări soarele, după o perioadă destul de dificilă. Din fericire, acasă toate merg bine şi vă bucurați de sprijinul celor dragi. Situația dumneavoastră financiară este din ce în ce mai îmbucurătoare, faceți câteva achiziții importante, dar și câteva modificări ale locuinței pe care vi le doriți de mult.

Balanță
Traversați o perioadă destul de aglomerată, perioadă pe care nu ați prevăzut-o și căreia trebuie să îi faceți față. Dacă simțiți oboseală sau stări de irascibilitate, este mai bine să cereți ajutorul cuiva apropiat, căci pe cont propriu este mereu mai dificil. Încercați să nu manifestați o încăpățânare nefondată, căci ați putea provoca niște consecințe nedorite.

Scorpion
Aveți nevoie de comunicare pentru că ați început să fiți destul de individualist și solitar. Aveți nevoie de o companie plăcută, în caz contrar puteți fi inhibat și stânjenit. Se recomandă să ieșiți mai mult și să discutați cu cei dragi despre tot ce vă apasă. Cel mai probabil este doar o pasă de moment.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Săgetător
Simțiți nevoia de a renunța la mai multe dintre planurile dumneavoastră, dar trăsăturile native nu vă dau voie, așa că veți continua în ritm alert. Este bine să vă urmați îndeaproape planurile, dar dacă aveți îndoieli asupra acestora sau dacă nu mai corespund nevoilor voastre, este mai bine să abandonați și să vă redresați.

Capricorn
„Carpe diem” este mottoul dumneavoastră, aşa că vă veți bucura de plăcerile vieţii, veți lua o mică pauză de la grijile cotidiene şi vă veți ocupa de ceea ce vă place cu adevărat. Aveți în plan niște cheltuieli pe care, la momentul actual, nu sunteți sigur că le puteți face. Manifestați o oarecare nemulțumire față de veniturile dumneavoastră și este posibil să faceți ceva în acest sens.

Vărsător
Aveți multe drumuri de făcut și veți petrece mult timp în instituții ale statului, fapt care nu vă face plăcere. Este foarte posibil ca aceste demersuri să fie necesare unei plecări în străinătate sau unei schimbări de domiciliu. În orice caz, situația nu mai suferă amânare și trebuie să rezolvați totul cât mai repede cu putință.

Pești
Comunicarea este esenţială, pentru că veți avea de depășit diverse situaţii tensionate şi evenimente total neaşteptate. Totul se va rezolva, însă, nu vă faceți griji. O cină romantică organizată de persoana iubită are darul de a vă alunga stresul întotdeauna. Vă doriți o situație financiară stabilă și este nevoie să depuneți mai multe eforturi în acest sens.

 

 

Comentarii: