HOROSCOP

HOROSCOP 18 septembrie

Foto: Pinterest.com

Berbec

Posibil să simți că azi mergi în contra curentului și că nu ai energia necesară pentru a reuși să termini ce ți-ai propus. Nu este cazul să exagerezi cu munca, există risc crescut de accidente din cauza oboselii. Trebuie să te limitezi la activități de rutină, ai nevoie de mai multe momente de relaxare.

Taur

Chiar dacă se observă o oarecare dorință de răzbunare, totuși această modalitate nu este soluția potrivită pentru a da o lecție, dragostea poate face minuni în această zi pentru că romantismul este la cote maxime. Dacă ești deja într-o relație, ai grijă, din punct de vedere sentimental ar putea apare o ispită, de tine depinde dacă îi dai curs.

Gemeni

Fidelitatea îți este pusă la încercare, tentațiile apar la tot pasul, însă o excursie departe de problemele de la serviciu te-ar putea ajuta să te relaxezi și să nu îți trădezi partenerul. Astăzi ești pus în dificultate, nu lua hotărâri grele, finalizează ceea ce ai început deja.

Rac

Posibil să apară o atracție spre un job nou are promite dezvoltare pe partea profesională și câștiguri financiare suplimentare. Înainte de a lua decizia de a lucra într-un alt domeniu, gândește-te la împlinirea ta personală. În a doua parte a zilei, vei avea parte de un ajutor neașteptat de la cei din anturaj sau din familie.

Citeşte şi: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Leu

Încearcă pe cât posibil să acorzi o atenție sporită modului în care cheltui astăzi banii. Imprudența și lăcomia pot atrage pierderi financiare consistente. De aceea fă efortul de a-ți folosi creativitatea și talentele personale pentru a ieși din situații dificile, în plus evită gândurile negative, nervozitatea.

Fecioară

Este posibil ca cineva din anturaj să vină să-ți aducă la ureche unele vorbe, de aceea te vei grăbi să te retragi din anumite conjuncturi, pentru a te feri de posibile suferințe emoționale. Totuși s-ar putea ca aceste zvonuri să fie false, prin urmare mai bine te abții din în a face reproșuri gratuite.

Balanță

Se întrevede o cale de reușită pentru tot ce ai inițiat în ultima vreme. Șanse mari să speculezi o oportunitate care promite câștiguri în timp scurt. Vei primi multe încurajări din partea prietenilor, vei fi protagonistul unor evenimente cu totul special, doar că trebuie să acționezi fulgerător.

Scorpion

Reușești să te exprimi pe înțelesul tuturor, relațiile sociale, afective pot avea de câștigat astăzi de pe urma comportamentului tău natural. O nouă viziune despre abundența financiară se pare că apare, banii în următoarea perioadă vor veni în buzunarele tale doar dacă le vei înțelege menirea, scopul lor în viața ta.

Citeşte şi: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător

Îți vin noi idei și încerci să le valorifici în orice mod. Ai grijă însă, poți ajunge să nu finalizezi nimic, întrucât începi prea multe lucruri deodată. Încearcă să le iei pe rând, cu mai multă răbdare și calm, pentru a reuși să te organizezi mai bine.

Capricorn

Sentimentul de singurătate și neîmplinire te va stăpâni azi. Prietenii și colegii îți sunt în preajmă, însă acest lucru nu te ajută. Ar fi un moment bun pentru a adopta un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și un program de odihnă rezonabil, o plimbare în aer liber va face minuni.

Vărsător

Ziua de azi poate să-ți aducă o veste bună despre avansarea celui drag sau despre semnarea unui contract important pentru tine, eveniment pe care îl așteptai de ceva vreme. Liniștea interioară începe să se restabilizeze, dar într-o altă manieră, îți vei face un bilanț, iar în urma acestuia vei începe să cauți noi oportunități, poate chiar în alte țări, în cărți, în tradiții.

Pești

Ziua de azi este asemănătoare unui film de acțiune. Însă, ai grijă, este posibil să te autosabotezi, când îți propui să realizezi prea multe, poți eșua. Pe de altă parte, nu te lăsa folosit și influențat negativ de cei din jur, pentru a nu regreta mai târziu.

sursa: zodiacool.ro

 

Comentarii: