HOROSCOP

HOROSCOP 19 mai 2024

HOROSCOP 19 mai 2024

Berbec

Claritatea mentală în jurul valorilor personale devine mai puternică pentru tine. Ia în considerare momentele cele mai semnificative și modul în care te-au definit. Luna aceasta poate fi începutul întoarcerii acolo unde trebuie să fii. Cel mai important este să-ți dai seama.

Taur

Acesta este timpul tău. Mercur în Taur îți permite să îți setezi prioritățile și să obții ceea ce ai nevoie pentru a face lucrurile corect. Dacă nu ai folosit niciodată un jurnal, acesta poate fi un moment grozav pentru a încerca.

Memorează un citat pozitiv pentru această săptămână. Fă-ți timp pentru distracție și odihnă mentală.

Gemeni

Memoria ta poate fi un beneficiu, dar poate fi și ceva negativ atunci când te concentrezi prea mult pe trecut. Acum că Mercur este în Taur, poți vedea amintirile vechi, negative, că se estompează și sunt înlocuite cu unele pozitive. Dacă unele sunt importante pentru tine, notează-le și păstrează-le unde le poți recupera cu ușurință.

CITEȘTE ȘI: De ce nu au fost prietene marile artiste de altă dată: Cine a băgat intrigi între Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer

Rac

E plăcut să ții legătura cu vechii prieteni. Scrie-i un e-mail sau trimite o scrisoare oamenilor de care ai nevoie în viața ta. Este minunat să poți păstra legătura cu oameni care au făcut parte din viața ta și care ți-au fost alături în cele mai importante momente.

HOROSCOP 19 mai 2024

Leu

Este timpul să renegociezi un contract? Cu Mercur în Taur, s-ar putea să fii curioasă despre diferitele beneficii ale companiei. Dacă ești pe cale să semnezi ceva nou pentru serviciu, pune întrebări până când înțelegi ceea ce ai tu nevoie. Mercur acceptă să dedici timp pentru a căuta răspunsuri și a aduna informații.

Fecioară

Trăiește și învață. În timpul lui Mercur și Taur, explorează lumea și adună cât mai multe cunoștințe din experiențe. Acesta este un moment minunat pentru a planifica o călătorie sau pentru a pleca într-o aventură de câteva luni. Poți vizita muzee, localuri, restaurante și alte locuri specifice zonelor în care te decizi să mergi.

CITEȘTE ȘI: Mihai Albu a primit un diagnostic cumplit în urma unui control de rutină: Ce se întâmplă acum cu renumitul designer

Balanță

Problemele financiare pot necesita soluții cu care nu ești tocmai de acord. Nu vrei să te blochezi cu gândul că lucrurile nu se vor îmbunătăți niciodată. Poate că există un unghi pe care nu l-ai văzut până acum. Obține ajutor de la un consilier financiar sau un angajat de la o bancă. Vorbește cu prietenii și nu înceta să încerci să rezolvi lucrurile.

Scorpion

Există câteva zile în care tot ce ți-ai dori să faci este să te relaxezi și să te bucuri de timpul cu un prieten. Aceasta este una din acele zile. S-ar putea să descoperi că partea ta de fluture social iese puternic la iveală. Aceasta este ziua pentru a contacta prietenii și a-i invita să mănânce la tine.

HOROSCOP 19 mai 2024

Săgetător

Muzica este bună pentru suflet, iar câteva melodii bune te pot stimula spiritul dacă ai o zi mai grea decât de obicei. Mercur este combustibilul care îți ghidează ziua, așa că urmărește muzica care oferă inspirație, motivație și claritate despre tine, viață și chiar dragoste, te sfătuiește YourTango.com.

CITEȘTE ȘI: Maia Morgenstern despre rolul Fecioarei Mariei din filmul ”Patimile lui Hristos”: ”Am fost pedepsită”

Capricorn

Creativitatea este un lucru atât de minunat și, în timp ce Mercur se simte confortabil în Taur, s-ar putea să te trezești interesată de evenimente la care de obicei nu mergi. Acesta este un moment bun pentru a începe un nou proiect care ar putea implica media, videoclipuri sau podcasting.

Vărsător

Nu există un loc ca acasă și dacă ar exista vreodată o scuză pentru a merge la vechea ta casă sau a face o excursie în orașul tău natal, Mercur în Taur ar fi. Acest tranzit poate scoate în evidență latura blândă și te poate face să îți dorești să te întorci pentru a reface câteva lucruri.

Pești

Pune-i pe toți pe aceeași pagină. Cu Mercur în Taur, presiunea pentru ca tu să fii un comunicator la nivel înalt este mai mare ca oricând. Practică ascultarea activă și învăță cum să studiezi arta limbajului și semnificația acesteia. Poți începe prin procesul de observare.

Comentarii: